Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
39 Recenzí / komentářů
Denisa
13 března, 2017
Jsou výborné!!I jako krekry s česnekovou pomazánkou:)Díky moc!!!!
Lucie
13 března, 2017
To mám radost, že chutná. Díky za sdílení nápadu na podávání. Hned bych si dala 😉
Lenka
14 března, 2017
Dobry den,sla by prosim vas dat i jina mouka nez tapiokova?dekuji
Lucie
14 března, 2017
Dobrý den. Nemám jinou variantu vyzkoušenou, ani jich v paleo moc není. Napadá mě arrowroot, ale ten se hůř shání a je i dražší. Mimo paleo pak bramborový, kukuřičný či rýžový škrob. Ale nezkoušela jsem. Tapioku seženete už celkem snadno.
Marie
15 března, 2017
Dobrý den,
tyčinky jsou naprosto famózní a strašně rychlé na přípravu. Stihla jsem upéct ráno, než děti vstávaly do školy …. jen si “chrochtaly” blahem . Moc díky za recept! Ukládám do sekce “luxusní mňamky”. Díky a krásný den 🙂
Lucie
15 března, 2017
Dobrý den, to já děkuju vám. Nejen že jste receptu věřila a zkusila ho, ale také jste mi dala vědět, že se tyčinky povedly a chutnaly. Takže já děkuju vám 🙂
Lenka
22 dubna, 2017
Děkuju, přesně toto mi chybělo!!!
Lucie
22 dubna, 2017
Mám radost, že máte radost 🙂
Pavla
16 července, 2017
Inspirovala jsem se tu dnes hned dvakrát – receptem a komentářem o krekrech s česnekovou pomazánkou 🙂 Udělala jsem krekry s mákem, uzenou paprikou a parmezánem (byly toho asi 4 plechy), byly výborný a už jsou fuč 😉 Překvapilo mě, že šlo těsto krásně vyválet a jaká to byla rychlovka. Díky moc!
Lucik
7 srpna, 2017
Tyčky jsou výborné
Lucie
7 srpna, 2017
To mám radost, díky za zprávu 🙂
Monika
23 srpna, 2017
Dobrý večer, dnes jsem tyčinky upekla, chuťově výborné, jsem nadšená, ale během dne změkly – mám příště nechat déle péct nebo je chyba jinde? Děkuji
Lucie
24 srpna, 2017
Dobrý den, Moniko. Vyloženě křupavé dlouho nevydrží. Ale máte pravdu, že prodloužení doby pečení jim pomůže. Navíc je zkuste uchovávat v uzavřené nádobě, zabalené v papírovém ubrousku.
Evka
21 prosince, 2017
Uzasny variabilni recept,ktery chutna naprosto vsem. Ohromila jsem nekolik navstev a z testa uz jsem zkousela bagetky i pizzu. Parada!
Lucie
22 prosince, 2017
Evi, to mám radost, že tolik chutná 🙂 Použití těsta na bagetky či základ pizzy je skvělý nápad.
Andrea
30 prosince, 2017
Lucie, tento recept je nevhodný pro LC z jakého důvodu prosím?
Lucie
30 prosince, 2017
Z důvodu vysokého obsahu sacharidů. Tapioka je prakticky téměř čistý škrob.
Eva
4 dubna, 2018
Upekla jsem pro návštěvu, ale bohužel na ni nezbylo. Tyčinky jsme spořádali s manželem. Jsou vynikající.
Lucie
5 dubna, 2018
Chudák návštěva 😀 Ale naprosto chápu 🙂
Petra
24 května, 2018
Místo tapioky mandlová mouka? Co myslíte?
Lucie
25 května, 2018
To nebude fungovat. Obě mouky mají úplně jinou konzistenci i vlastnosti.
Gabriela
7 srpna, 2018
Dobrý den, dá se prosím z tapiokových perel umlýt mouka? 🙂 Moc děkuji. Určitě budou luxusní, jak všechny recepty… Co jsem zatím vyzkoušela.
Lucie
7 srpna, 2018
Dobrý den, nikdy jsem to nezkoušela, takže to neumím potvrdit, ale myslím, že to nepůjde.
Moc děkuji za pochvalu receptů, mám velkou radost, že podle nich chutná 🙂
Hana
18 září, 2018
Dobrý den Luci, dá se něčím nahradit kokosová mouka? Syn má alergii na kokos.
Lucie
18 září, 2018
Dobrý den, Hani, nikdy jsem to u tohoto receptu nezkoušela nahradit. Kokosová mouka má hodně specifické vlastnosti – je hodně suchá a savá, což jiné mouky moc nejsou.
Ale možná bych zkusila sáhnout po najemno umletém lnu.
Jiří Sázel
23 září, 2018
Poslušně hlásím že jsem toto taky pekl. Tyčinky které jsem udělal pouze placaté se v troubě ještě více zplácli a byly takové vysušené. lepší mi přišlo tyčinky zatočit protože potom zůstaly na povtrchu křupavé a ve vnitř vláčné.
pavča
5 října, 2018
Opět musím jen chválit. Dělala jsem už podruhé. nejdřív posypané sýrem a chilli a dnes jsem do nich přidala tři lžíce škvarek. Což tedy není vůbec dietní, ale jednou za čas se to nezblázní. Jsou úžasné.
Lucie
6 října, 2018
Mám radost, že chutnají. Ty varianty zní úžasně <3 Troška škvarků občas neuškodí 🙂
Stanislava
18 října, 2018
Prosím Vás, jak se to kroutí? Mně se to láme, zvládám jen placaté. Ale luxus!!!
Lucie
19 října, 2018
Těžko na dálku radit, v čem by mohl být problém. Těsto by mělo být tvárné a dobře držet pohromadě. Ale tvar není důležitý, hlavní je, že chutná 🙂
Olga
5 prosince, 2018
pro LC namisto tapiokove mouky…existuje nahrada? Lze pouzit vyse zminovanou lnenou mouku, nebo slunecnicovou?
Lucie
5 prosince, 2018
Bohužel o žádné odpovídající náhradě nevím. Lněná nebo slunečnicová mouka má úplně jinou strukturu a také se při pečení jinak chová. Osobně bych je do tohoto receptu pro stejný výsledek nepoužila 🙂
Klára Fusková
1 června, 2022
Lucko, jednou jsem se těžko dopátrala, že “arrowroot” je anglický název pro “tapiok”.
Lucka
1 června, 2022
Kláro, máte pravdu, že obě suroviny mají téměř shodné vlastnosti (vzhled, barvu, strukturu, chování v receptech), ale tapiokový škrob a arrowroot se získávají z jiných rostlin. Tapiokový škrob (mouka) z hlíz manioku (také jako cassava či yuka), arrowroot z kořenů rostliny Marantha. Ve velké části receptů lze ale obě suroviny zaměňovat (zejména při zahušťování).
Gosia
16 srpna, 2022
Dobry den. Myslíte, ze se dá použit toto těsto jako pizza? Jak dlouho by se měla pečeť v tom případě? Diky
Lucka
16 srpna, 2022
Dobrý den, bohužel neumím správně odpovědět, nikde jsem to nezkoušela. Ale spíš bych se přikláněla k variantě, že to úplně dobře fungovat nebude. Těsto na pizzu by mělo být uvnitř příjemně měkké, toto je spíše tvrdší.
Ľubka
6 února, 2023
Si vyborne.. ja ich robievam synovi ako male zemlicky, velmi mu chutia s natierkami na ranajky
Lucka
6 února, 2023
Mám radost, že vám chutnají 🙂 Děkuju za super nápad s těmi žemličkami! To musí být paráda, mňam ❤️
Denisa
13 března, 2017
JSOU VÝBORNÉ, UDĚLALA JSEM I TVAR KREKRŮ S POMAZÁNKOU A MĚLA PLNOHODNOTNÉ ČESNEKOVÉ JEDNOHUBKY;-)..DÍKY ZA SUPER TIPY NA TAKOVÉ MŇAMKY;-)