Mléčné řezy » nejen Paleo snadno
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Mléčné řezy

Mléčné řezy

  , ,   , , , , ,   , , , ,

Červenec 8, 2017

Hodnotit recept
Mléčné řezy
5.0 34

Nevím, jestli máte děti a pokud ano, zda to u vás probíhá (či probíhalo) stejně, ale moje dcera vždycky milovala mléčné řezy (Milch-Schnitte) od Kinder. Někdy se jich v obchodě dožadovala velmi důrazně 😀 O co bych to měla tehdy jednodušší, kdybych věděla, že je můžu připravit doma sama, a to dokonce velmi snadno.

  • Příprava: 40 minut
  • Vaření: 15 minut
  • 40 minut

    15 minut

    55 minut

  • Množství: 6 řezů
  • Obtížnost:
  • Autor: Lucie Grusová

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. 
Napsala jsem kuchařky s 242 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

Těsto

4 vejce

100 g krémového sýru (Philadelphia, Goldessa Cream Cheese aj.)

30 g sladidla podle volby (med, datle, datlový sirup, xylitol, erythritol atd.) *

40 g hořkého kakaa (přesné množství záleží na použitém druhu)

špetička soli

Krém

250 g mascarpone

20 g sladidla podle volby

  • Příprava: 40 minut
  • Vaření: 15 minut
  • 40 minut

    15 minut

    55 minut

  • Množství: 6 řezů

Postup

Nejdříve si oddělte pečlivě žloutky od bílků. Protože z bílků budeme dělat sníh, nesmí se vám do nich dostat byť jen troška žloutku. Stejně tak buďte opatrní, aby miska, do které bílky vyklepnete a budete v ní připravovat sníh, nebyla od něčeho mastná. Pak by se vám sníh moc nepodařil.

Žloutky pečlivě promíchejte s krémovým sýrem a sladidlem. Pokud používáte datle, nakrájejte je předem na menší kousky a pak je rozmixujte dohladka spolu se žloutky a krémovým sýrem.

Postupně přimíchejte i kakao a zapracujte do hladkého těsta. Ze začátku ho dejte spíše méně a případně ochutnejte a přisypte.

Bílky s malou špetkou soli našlehejte do tuhého sněhu a ten pak po částech velmi jemně (aby se v něm nezničily bublinky, proto nepoužívejte mixér) zapracujte do kakaové směsi.

Těsto vylijte na plech vyložený pečícím papírem a rozetřete ho na obdélník o výšce přibližně 1 cm (ne přes celý plech, ať není placka příliš nízká).

Připravené těsto vložte do předem vyhřáté trouby na 160 °C a pečte 15 minut.

Upečený korpus vyndejte z trouby a nechte vychladnout. Pak ho otočte papírem nahoru a ten opatrně z těsta sloupněte.

Než se těsto upeče, smíchejte si mascarpone (pozor, nemělo by být příliš tekuté, jinak vám nebude krém držet) se zvoleným sladidlem. Opět, pokud používáte datle, nakrájejte je na menší kousky a ty rozmixujte spolu s mascarpone. Připravený krém dejte vychladit do lednice.

Vychladlý korpus překrojte napůl. Jednu část potřete vychlazeným mascarpone a přiklopte druhou půlkou.

"Dort" nakrájejte na 6 stejných dílků, na obdelníky či čtverečky. To už nechám na vás 🙂

Mléčné řezy uchovávejte v lednici (zde vydrží zakryté 3 dny) a podávejte chlazené.

* Protože například erythritol či xylitol sladí méně a med naopak více, navíc každému chutná jinak výrazná sladkost, konkrétní množství použitého sladidla přizpůsobte vaší chuti a potřebám. Použijte ho spíše méně, ochutnejte a případně ještě přidejte.
** Při použití erythritolu či stévie klesne celková kalorická hodnota 1 porce na 299 kcal a sacharidy na 4 g na 1 dílek.

00:00

Výživové hodnoty na 1 porci

Kalorie325 kcal **
Bílkoviny8 g
Tuky29 g
Sacharidy11 g **

99 Recenzí / komentářů

Evka

Červenec 17, 2017

Lucie,nemela byste i nejakou nemlecnou variantu? Krem by snad sel nejaky z kesu a kok.kremu…ale co do testa??

Lucie

Červenec 18, 2017

Evi, nezkoušela jsem. Možná by šel kokosový krém. Přímo z kokosové šlehačky, nebo z té tuhé části vychlazeného kokosového mléka v konzervě. Ale raději bych zkusila jiný nemléčný dezert tady u mě na stránkách 🙂 Přece jen, nahrazovat hlavní surovinu něčím úplně jiným bývá hodně ošemetné, s hodně nejistým výsledkem.

Šárka Zajíčková

Červenec 19, 2017

Lucie, mohla bych poprosit rozměry pekáče?

Lucie

Červenec 19, 2017

Pekáč není potřeba. Těsto se vylije na plech a rozetře do placky vysoké 1 cm. Ta nezabere celou plochu plechu. Odhadem vyjde na obdélník 20 x 30 cm. Ale neměřila jsem to přesně.

Renata

Červenec 24, 2017

Myslíte, že by šla použít lučina místo toho krémového sýru? A za předpokladu, že těsto rozetřu do 1 cm vysoké placky, jak vysoké zhruba bude po upečení (myslím, jestli ještě nabude nebo se spíš zdrcne)? Přemýšlím, že bych použila jako korpus na dort, tak mě zajímá, kolik těch pater bych musela upéct… Děkuji!

Lucie

Červenec 24, 2017

Lučina asi bude fungovat, ale má trošku jinou konzistenci a navíc je více slaná než Philadelphia či Goldessa. Těsto malilinko nabyde, ale nijak výrazně.

Zuzka

Červenec 28, 2017

Luci, prosím je to tenhle sýr do základu na těsto? https://www.kupi.cz/sleva/syr-cerstvy-classic-goldessa
Děkuji 🙂

Lucie

Červenec 28, 2017

Ano, je.

Simona

Červenec 29, 2017

Tak teď jsem mléčné řezy dodělala chuťově jsou opravdu výborné..akorát z těsta se mi udělala docela nízká placka, takže to opravdu nešlo přepůlit. Musela jsem tedy udělat těsto na dvakrát. Můžete mi poradit co s tím? Děkuji

Lucie

Červenec 29, 2017

Jako že se sama roztekla? To mě mrzí. Těsto by mělo být řídké, aby se dalo rozetřít, ale nemělo by vyloženě téct. Jaký jste prosím použila sýr?

Lucie

Červenec 29, 2017

Ale teď mi došlo – vy myslíte rozříznout po délce? Plát se jen v půlce přeřízne 🙂 Prostě z jednoho obdélníku vysokého cca 1 cm uděláte překrojením 2 čtverce.

Veronika

Červenec 31, 2017

Rychlé, jednoduché, luxusní … jako vše od Lucky 🙂 … Velmi děkuji za recept!!

Lucie

Červenec 31, 2017

A já moc děkuju za milou zprávu 🙂 Mám velkou radost, že se povedly a chutnaly.

Zuzana

Srpen 2, 2017

Dobrý den, Lucie, recept jsem vyzkoušela a musím, říct, že to byl jeden z nejlepších dezertů, které jsem kdy jedla! udělala jsem ho v dortové formě, vršek pomazala tvarohem s medem (nakyslá chuť to pěkně oživila), posypala strouhanou hořkou čokoládou a při podávání polila omáčkou z domácích ostružin. Rodina by ani nepoznala, že je to “zdravé” mlsání 🙂 tento recept je naší jedničkou mezi dezerty 🙂 přeji mnoho úspěchů a těším se na další recepty, váš blog nikdy nezklame 🙂

Lucie

Srpen 2, 2017

Dobrý den, Zuzko, skvělé vylepšení receptu 🙂 Věřím, že si rodinka musela neuvěřitelně pochutnat. Určitě to bylo výborné. Úplně si tu chuť umím představit 🙂
Moc díky za pochvalu stránek. Doufám, že pro vás bude i nadále inspirací. Mějte se krásně.

Petra

Srpen 11, 2017

Dobrý den, Lucie, prosím – myslíte, že lze těsto upéct i z mascarpone? S uváděnými sýry nemám zkušenost a nic takového jsem u nás po obchodech neviděla… Děkuji 🙂

Lucie

Srpen 12, 2017

Dobrý den, Petro, mascarpone spíš ne, raději použijte nějaké žervé nebo tvaroh. Ten sýr ale seženete ve všech větších obchodech. Nejraději používám Goldessu z Lidlu, je i nejlevnější.

Pavla

Srpen 13, 2017

Rychle, chutné a dětem bezva do ruky!! Chutnají všem i pra babi a dědovi 🙂

Petra Brodecká

Srpen 13, 2017

Luci toto je neskutečně luxusní a jednoduché 🙂 moc děkuji za možnost vařit podle Vašich receptů!

Lucie

Srpen 13, 2017

Mám velkou radost, že se povedlo a chutnalo. Já moc díky, že podle mě vaříte a zkoušíte nové recepty 🙂

Lucie

Srpen 13, 2017

Neexistuje lepší pochvala, než když chutná celé rodině. Zejména dětem, protože ti bývají nejpřísnější kritici jídla 🙂

Pavla

Srpen 23, 2017

Výborné a rychlé na přípravu, díky! 🙂

Bickova

Srpen 23, 2017

Dobrý den, čím lze nahradit do kremu mascarpone? Děkuji.

Lucie

Srpen 24, 2017

Já díky za vyzkoušení. Mám radost, že chutnaly 🙂

Lucie

Srpen 24, 2017

Dobrý den, použila bych tvaroh rozmíchaný s troškou smetany.

Dagmar

Září 3, 2017

V lednici tedy fakt 3 dny nevydržely :-D, jak byly výborné! Všichni se jen olizovali a já Vás velebila!

Lucie

Září 3, 2017

Proč mě? Vy jste pekla, chvála patří vám 😉

Petra

Září 7, 2017

Dobrý den, i já se přidávám s díky za super receptik… použila jsem Lučinu a funguje to s ní perfektně. právě vytaženo z trouby. VELKE DIKY

Lucie

Září 7, 2017

Dobrý den, mám radost, že se řezy povedly a chutnaly 🙂

Martina Dvořáková

Září 8, 2017

Tyhle rezy se s Milch-Schnitte nedaji vubec srovnavat. Schnitte mi nechutna, ale tohle nema chybu! (Jako vsechny recepty).
Dekuji za dalsi skvely dezert.

Lucie

Září 8, 2017

A moc děkuji za milou zprávu 🙂

Jitka Jarmovka

Září 16, 2017

Na téhle dobrotě bych mohla ujíždět pořád, neskutečná dobrota, jako spousta jiných věcí od Vás :-).

Lucie

Září 17, 2017

Mám radost, že řezy chutnají, a moc děkuju za pochvalu <3

Iva

Září 17, 2017

Mila Lucie, Vase mlecne rezy jsou dokonale a ze me dnes udelaly bohyni Zmizely do nekolika minut. Proto doporucuji pripravit je rovnou z dvojite davky. Rozhodne se dnes staly nasim top dezertem, ktery budeme delat velmi casto ❤️ Diky!!!

Lucie

Září 17, 2017

Vy jste udělala bohyni sama ze sebe. Já jen dodala recept, to vy jste pekla 🙂 Mám radost, že měly řezy úspěch.

Jana

Září 20, 2017

Luci chtela jsem se zeptat, zda pro konzistenci testa je nutne davat tolik kakaa. Na me je to moc cerne. 🙂 Tak jsem se chtela zeptat, zda by slo dat jen polovinu?
Dekuji moc za odpoved
Jana

Lucie

Září 21, 2017

Není, klidně uberte 🙂

Alena

Září 24, 2017

Dobrý den Lucie, od té doby, co se zajímám o nízkosacharidové stravování, stále přemýšlím, proč dělat nějaké náhražky něčeho – třeba chleba, nebo knedlíků, nebo těstovin, nebo kuskusu, nebo dortu. Proč prostě nejíst to jídlo takové jaké je. Ale chtěla jsem udělat dort k narozeninám, tak aby ho mohli malé děti i hosté diabetici i hosté, co nejedí lepek. Tak jsem použila Váš recept. Jsem nadšená. Podle mě nejde o žádnou náhražku, ale plnohodnotný dezert. Děkuji moc.

Lucie

Září 24, 2017

Dobrý den, Aleno, já to neberu jako náhražky. Podobné recepty vidím naopak jako svobodu a možnost volby. Pokud mne přepadne chuť na nějaký dezert, nebo situace takové jídlo “vyžaduje” (narozeniny aj.), mám co připravit, na čem si pochutnám nejen já, ale i ostatní.

Jitka

Říjen 5, 2017

Dobrý den, musím moc pochválit Vaše stránky, jsou přehlédne a rychle vše najdu, také recepty – jednoduche a vynikající. Konečně jsem našla recepty, které ji cela rodina. Mlecne rezy jsou bezkonkurenční. Děti se o ne perou. do těsta jsem pouzila ricottu a zbytek jsem i dala do kremu, kakaa stačilo 30g, syn si je ještě vylepšil boruvkami.

Lucie

Říjen 5, 2017

Dobrý den, moc děkuji za pochvalu. Mám radost, že se vám stránky i recepty líbí. Pokud chutná dětem, je to ta největší pochvala <3

Lenka

Říjen 8, 2017

Hezkou neděli 🙂 dnes jsem pekla poprvé a pecka. Krém jsem nastavila tvarohem a zamotala do rolády. I mí nežravci zdravého si moc pochutnali 🙂 děkuji moc

Lucie

Říjen 9, 2017

Krásně pondělí 🙂 Mám radost, že chutnalo i “bezvěrcům” 😉 Pochvala patří vám, to vy jste pekla. A očividně skvěle 🙂

Jana

Říjen 27, 2017

Tak já musím též pochválit tento recept. Stále přemýšlím, kde Lucie bere ty nápady? Máte můj obdiv. A Vy víte, že nejen můj. Tento recept teď dělám podruhé jen kvůli zmlsané rodině, protože já sama se snažím vyhýbat dezertům, abych zase nezabředla do starých časů, káva a zákusek. :))) Každopádně tento recept je velmi jednoduchý, vynikající a a u nás již velmi oblíbený. Dělám vždy z dvojité dávky a na větší pekáč. A je to fakt mňamka! No… tak já si jdu udělat to kafe a k tomu tento fantastický dezert. :)))) Lucko, díky!

Lucie

Říjen 27, 2017

Jani, moc děkuju za pochvalu 🙂 Ani nevíte, jakou mi podobné zprávy dělají radost! Jestli moje snaha pomůže byť jen jedinému člověku, udělá mu život trošku příjemnější, nebo si pochutná nad nějakým receptem, má to všechno smysl. Takže díky moc!

Janina

Listopad 6, 2017

Vynikající!!!!. Včera jsme s dcerou udělaly tyto řezy a ……opravdu jednoduché a hlavně neskutečně dobré. Je pravda, že jsem velký odpůrce sladidel (a naštěstí ze zdravotních důvodů nemusím používat), takže jsem nahradila cukrem (příště zkusím med) a domnívám se, že občas si takto můžeme zahřešit. Manžel prohlásil, že jsou opravdu skvělé a chuťově vyvážené (“nejsou sladké”). Díky za recept.

Lucie

Listopad 7, 2017

To mám radost, že jste si doma pochutnali 🙂 Já děkuju, za vyzkoušení receptu i za milý komentář.

Katerina

Listopad 9, 2017

Dobrý den Lucie,

včera jsem se vrhla na tento recept, abych měla dnes snídani, ale bohužel se mi vůbec nepodařil 😀 těsto mi neztuhlo. Byla z toho taková ,,břečka,, přitom jsem šla stopu po stopě dle Vás.. nějak jsem to dotáhla, abych se nasnídala, ale nebylo to ono 😀

Ale takové karbanátky s brokolicí.. perfektní nápad! Zasytí při malém množství, není v nich nic, z čeho bych musela mít černé svědomí a jsou výborné!

Děkuji za Vaše recepty, velice mne inspirují jako jedni z mála 🙂 Jste opravdu šikovná.

Marta

Listopad 12, 2017

Včera jsem připravila, dnes ochutnala a dělají se mi za ušima boule ! I dětem ! děkuji 🙂 úžasný recept

Lucie

Listopad 12, 2017

Poděkování patří vám, vy jste pekla 🙂 Mám radost, že chutnalo.

Lucie

Listopad 14, 2017

Dobrý den, Kateřino,
tak to mě moc mrzí, že se řezy nepovedly 🙁 Jaký jste prosím použila?
Víte, bez podpory vás čtenářů, kteří podle mých receptů vaříte, by to bylo jen psaní receptů do šuplíku. Takže – já díky 🙂

Jiří Sázel

Prosinec 20, 2017

Ahoj, pekl jsem po třetí v životě. Použil jsem kakao Tesco Finest holandského typu (tedy hořké nebo na vaření) a přilo mi že bylo potřeba dát dvojnásobek sladidla než je předepsané, aby to nebyo příliš hořké. Když jsem použil předepsané množství sladila tak to přišlo hořké i mě (děti to nejedli vůbec) když jsem použil dvojnásobek tak to děti stěží snědli. 😀
Jinak samozřejmě díky, za bezkonkurenční web a tvou práci Lucie

Lucie

Prosinec 20, 2017

Ahoj, kakaa je potřeba dávat podle své chuti. Na někoho je uvedené množství už moc, proto to receptu zmiňuji.
Jaké sladidlo jsi použil? Nemohlo hořkost způsobit i to? Některá sladila mají hořký ocas.
Moc díky za pochvalu. Mám radost, že se stránky líbí 🙂

Michele

Leden 7, 2018

Dobrý den Lucie,
tento týden jsme s přítelem začali dodržovat low carb stravu a Vaše stránky nám strašně pomáhají, aby ta změna byla co nejpříjemnější a hladká. Vyzkoušela jsem už mnoho receptů z různých stránek, ale poprvé se mi stalo, že jsem v jednom týdnu zkusila tři recepty z těch Vašich a všechny se mi povedly a co je nejdůležitější, že nám vše zatím chutnalo! Tyto řezy jsem udělala dneska k odpolednímu čaji a absolutně jsme si je zamilovali. Do těsta jsem místo Philadephia dala žervé a fungovalo to velice dobře a do krému jsem dala kapku vanilkového aroma – mňam! Dále jsem včera upekla jogurtové pečivo, co si budeme povídat, kmíňák to není, ale zaprášilo se po něm snad ještě rychleji (to je tak, když jste týden bez pečiva a máte na něj hroznou chuť). Nakonec jsem vyzkoušela i krupicovou kaši z kešu a náramně jsem si pochutnala a strašně mě to zasytilo, že jsem jedla až za několik hodin. Úžasná inspirace a pomoc! Děkujeme!

Lucie

Leden 17, 2018

Dobrý den, Michele, nebudu lhát, že mi podobné zprávy nedělají dobře. Dělají a jak! Moc děkuju, že jste věnovala čas a napsal mi tak krásný komentář. Vždycky, když si něco podobného přečtu, motivuje mě to pokračovat v tom, co dělám. A ještě líp! Moc děkuju <3 Mám velkou radost, že se ke mně na stránky vracíte a že vám chutná.

Jana Vojíková

Leden 20, 2018

Úžasný dezert, který chutná i těm, co se cukru nechtějí vzdát (návštěvy si k nelibosti mých dětí i přidávají). Do Mascarpone přídávám ještě mražené maliny, někdy zakysanou smetanu či tvaroh. Z jedné dávky to u nás ani nezkouším. Jo a ještě jedna poznámka. Když už se dezert povede i mě, není už možné by se někomu nepovedl 😀
Moc děkuji za tento web, mám i kuchařky a jsem nadšená. Krásný den 🙂

Lucie

Leden 21, 2018

Jani, moc děkuju za neuvěřitelně milou zprávu, pochvalu webu a kuchařek. Mám obrovskou radost, když nějaký recept takhle chutná, vrací se opakovaně do jídelníčku a inspiruje k dalším obměnám. Krásný den 🙂

Michal

Únor 4, 2018

Dobrý den, není 15 minut pečení málo? Korpus mi po vyndani slehl na milimetrovy plátek a byl nedopeceny. Vzhledem k tomu, že jsem tento recept pekl poprvé a důsledně dodržoval postup, nevím, kde nastala chyba. Nicméně vysledek je v koši.

Lucie

Únor 4, 2018

Dobrý den, Michale, to mě opravdu upřímně mrzí, že se korpus nepovedl. Na dálku se velmi těžko odhalí zakopaný pes neúspěchu. 15 minut je skutečně dostačující doba. Ale vzhledem k tomu, že každá trouba peče trošku jinak, zkuste možná trošku prodloužit dobu pečení nebo nepatrně zvednout teplotu. Přijde mi záhadou, že vám těsto tak spadlo 🙁 Měl jste dostatečně tuhý sníh? Zapracoval jste ho do těsta opravdu opatrně, tak aby zůstalo nadýchané?

Zuzana

Únor 4, 2018

Dobrý den, do těsta jsem použila přímo goldessu, smíchala se žloutky, dvěma lžičkami tuhého medu a vše bylo hrozně řídké, zahustila jsem ho tedy trochou kokos. mouky a až pak přidala sníh. Upeklo se parádně, ale vůbec netuším, čím to, že bylo předtím tak řídké.. :/

Lucie

Únor 4, 2018

Dobrý den, ono těsto skutečně je řidší, to je v pořádku. Není to klasické piškotové či dortové těsto.

Andrea

Únor 4, 2018

Dobrý den, Lucko, jdu si k Vám pro radu. Je možné sýr zaměnit za ricottu nebo domácí Lučina? Děkuji

Lucie

Únor 5, 2018

Dobrý den, Andreo, přiznám se, že jsem ani jedno nezkoušela, takže neumím na 100 % odpovědět, že to bude fungovat. Ale mělo by, pokud ani jedno nebude příliš slané.

Karolína

Únor 5, 2018

Dobrý večer, mám v plánu dnes poprvé udělat tyto řezy, ale mám doma špatná sladidla. Agávový sirup, aspartam nebo med. Je i tak možné něco z toho použít při low carb stravování?
Děkuji za odpověď,
Karolína

Lucie

Únor 5, 2018

Dobrý den, Karolíno,
ani jedno není Low carb. Velmi ale záleží na tom, jak kdo Low carb bere. Někdo si dá klidně i med, pokud ho bude málo a jeho porce nebude obsahovat příliš mnoho sacharidů. Jiný zase raději sáhne po “chemickém” aspartamu, protože udrží sacharidy velmi nízko. Další zase raději zvolí agávový sirup. Tohle záleží plně na vás. Pokud bych já osobně měla vybrat jeden z těchto 3, zvolím med a dám ho jen málo.

Jana

Únor 7, 2018

Výborné…myslím, že se do lednice ani nepodívá 😀 děkuji za vynikající zákusek 🙂

Veronika

Únor 7, 2018

Dnes jsem vyzkoušela s Lučinou a za mě SUPER … už se chladí zatočená venku – bude roládička

Lucie

Únor 8, 2018

Mám radost, že chutná! Ale díky patří vám – vy jste pekla 🙂

Lucie

Únor 8, 2018

Super! Mám radost, že se těsto povedlo. Roláda je super varianta 🙂

Martina

Únor 11, 2018

Naprosto luxusní záležitost!!! Víc není co dodat. Chutnalo i příteli a doufám, že bude úspěch i zítra v práci! Díky za tento skvělý recept! 🙂

Lucie

Únor 12, 2018

Super, to mám radost, že se řezy povedly a chutnaly 🙂 Díky za zprávu a držím palce do práce.

Lůcie

Únor 19, 2018

Děkuji Lucie za vaše recepty. Mléčné řezy jsme si doma oblíbili,jen se chci zeptat na těsto. Těsto se mi po upečení zdrcne, třeba o polovinu,horší ale je, že se mi těsto vždy přilepí k pečícímu papíru a při překlopení mi část těsta zůstává ještě na papíře. Nenapadá vás,jak na to? Pomazat pečící papír máslem před nalitim těsta? Děkuji.

Lucie

Únor 19, 2018

Mám radost, že řezy chutnají, ale zároveň mě mrzí, že nevychází tak, jak by měly. Někteří v komentářích uvádí, že jim těsto spadlo, ale mně se to nikdy nestalo, tak jen velmi těžko odhaluji příčinu. Postupovala jste přesně podle receptu? Byl sníh opravdu dostatečně pevný a nespadl při zapracování? Jaký sýr jste použila? I to lepení těsta na papír je mi záhadou. Používám obyčejný papír z Lidlu a nikdy se mi to nestalo. Možná bych zkusila trošku prodloužit dobu pečení a papír před odlepením zakryla na malou chvíli navlhčenou utěrkou.

Lůcie

Únor 23, 2018

Postupuji podle receptu až na sladidlo. To dávám jiný druh – tekuté. Může to být tím? Sníh pevný mívám, jemně ho vtírám do těsta stěrkou. Sýr používám Goldlessu (nebo jak se jmenuje) z Lidlu. Dobu pečení jsem musela trochu prodloužit, protože po 15minutách je v mé troubě těsto ještě skoro syrové (mám doma veterána =D ). Budu experimentovat s tím, co udělat s pečícím papírem, aby se těsto nelepilo. Dezert totiž opravdu ŽERU a nehodlám se vzdát =D. Děkuji a krásné dny.

Alena

Únor 24, 2018

Dobrý den, jsou suprové. Ubrala jsem trochu na sladidle a do krému dala borůvky a také moc dobré. Děkuji za recept

Lucie

Únor 24, 2018

Dobrý den, mám radost, že chutnalo 🙂 Borůvky jsou skvělá volba.

Lucie

Únor 24, 2018

Tak to tekuté sladidlo to možná udělat může. Záleží, kolik ho dáváte. Jestli pár kapek, vadit by to nemělo. Já ho nepoužívám, takže bohužel přesně neporadím.

Klára

Březen 14, 2018

Dobrý den,
tyto řezy jsou jedním slovem opravdu “božské” 🙂 božsky jednoduché a božsky chutnají! Určitě jsem je nepekla naposledy. Děkuji za skvělý recept.

Klára

Lucie

Březen 15, 2018

Dobrý den, Kláro, tohle je zase božský komentář 🙂 Superlativy se čtou moc dobře, děkuju za milý komentář.

Nicole

Březen 20, 2018

Dobry den,

mohla bych misto kakaa pouzit horkou cokoladu?

Lucie

Březen 20, 2018

Dobrý den, myslím, že čokoláda se bude chovat jinak než kakao.

Kristýna

Duben 3, 2018

Pekla jsem už po druhé a nemají chybu, jen jsem ubrala kakao, poprvé byly na mě hořké 🙂

Lucie

Duben 4, 2018

Mám radost, že chutnají 🙂 Ono hodně záleží na použitém kakau. Já mám doma nepražené, to nemá tak výraznou chuť.

Vendula

Duben 7, 2018

Vyborny recept.opakovane jsem testo pouzila jako korpus na dort.super a vsem moc chutna.jdu pect znovu

Lucie

Duben 7, 2018

Mám radost, že chutná. Moc díky za komentář 🙂

Zuzana Kolářová

Duben 26, 2018

Naprosto luxusní záležitost. Dělám jako roládu a i jako naprostý amatér v pečení jsem to zvládla. Jednoduché a rychlé. Chutnalo všem kdo ochutnal. Mohla bych to každý den.

Lucie

Duben 26, 2018

Mám mega radost, že chutná a že vás recept inspiroval k jeho obměně na roládu 🙂

Laďka Kocourková

Květen 1, 2018

Naprosto luxusní 3 dny v lednici nevydrží děkuji za recept

Lucie

Květen 1, 2018

To máte pravdu. Nevydrží! 😀 Mám radost, že chutnalo 🙂

Lucie

Květen 3, 2018

Právě jsem dopekla řezy. Na pohled nádhera a jak voněly z trouby. Bohužel se nedají jíst, jsou šíleně hořké 🙁 Nevím, čím to je, že by moc kakaa? Ale dávala jsem přesně podle receptu.

Lucie

Květen 3, 2018

V receptu uvádím, že je potřeba kakao přidávat postupně, protože některá kakaa jsou příliš výrazná a řezy z nich pak hořké. Další variantou může být použití stévie. Ta po tepelné úpravě také výrazně zhořkne, i některý erythritol.

Iva N.

Květen 18, 2018

Dobry dem, jde necim nahradit Goldessa nemzu ho sehnat. Slo by mascarpone? Recept se mi moc libi. Chtela bych ho zkusit.Dekuji Iva

Lucie

Květen 18, 2018

Dobrý den, Goldessu koupíte v každém Lidlu, Philadelphii pak ve větších supermarketech. Někdo místo nich používá Lučinu nebo tvaroh, ale já to osobně nezkoušela, takže to za sebe neumím potvrdit.

Veronika

Červen 6, 2018

Opět naprosto geniální, recept. Jednoduchý a vynikajici dezert. I kdyz nejsem kdovi jaká kuchařka, podle vašich receptu se mi vzdycky vsechno povede. 🙂 navíc to všem moc chutna.
Uz se tesim na vaši kuchařku, urcite si ji poridim.

Lucie

Červen 7, 2018

Recept je jen tak dobrý jako ten, který podle něj vaří 🙂 Takže to označení geniální bude patřit někomu jinému 😉
Kuchařka je ještě v nedohlednu, ale už se začíná rýsovat. Moc díky za komentář.

Katka

Červen 24, 2018

Velké zklamání, dodržela jsem přesný postup a z těsta zbyla jen tenoučká milimetrová placka která nešla ani sundat z pečícího papíru takže to letělo do koše. Nevím kde jsem mohla udělat chybu 🙁 Sníh si myslím že jsem vyšlehala dostatečně…

Tereza

Červen 24, 2018

Výborný recept. Přípravu zvládne každý a celá rodina si pochutnala.

Lucie

Červen 25, 2018

To mě moc mrzí 🙁 Jaký sýr jste prosím použila? A jaké sladidlo?
Někdy stačí vážně drobnost a recept nevyjde, jak má.

Lucie

Červen 25, 2018

Mám radost, že chutnalo. Moc díky za komentář 🙂

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top Mautic is open source marketing automation

Konec starostem co dobrého uvařit. Stačí se inspirovat z mých KUCHAŘEK!

x