Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
32 Recenzí / komentářů
Lucie
15 února, 2016
Nechybí 😉 Je to 1 lžička a špetka skořice, 2 lžíce + 1 lžička ghee. Vždy je to rozdělené podle použití v korpusu a ve vrchním zdobení. Lžička skořice patří do korpusu, ta špetka na závěrečné opečení mrkve na vrch dortu. Obdobně je to i u tuku.
Ilona H.
11 listopadu, 2016
Dcera Váš dort upekla na oslavu vnoučkových narozenin a všem moc chutnal 🙂 Je prostě báječný 🙂 Děkujeme
Lucie
11 listopadu, 2016
To mám radost. Recept je obyčejný, vy jste báječná kuchařka 🙂
Michaela
25 listopadu, 2016
Mňam, dobrůtka. Proběhla ochutnávka prvních dvou kousků po velmi krátkém odležení, těším se na zítra na pokračování:-)
Díky za nápady a už se těším na další vaše knížky s recepty.
Mějte se a díky
Lucie
26 listopadu, 2016
Tenhle recept je moje srdcovka 🙂 Jsem moc ráda, že vám chutná.
Terezie
15 července, 2017
Dobrý den,
dort nám chutnal, ale to množství mrkve v něm nám přišlo trochu moc… Příště bych asi čás mrkve nahradila mandlovou moukou? Jinak kešu krém byl vynikající, ten si všichni pochvalovali 🙂 Děkuji za recept.
Lucie
15 července, 2017
Dobrý den, děkuju za pochvalu, mám radost, že dort chutnal. Každý máme jiné chutě, takže si recept případně upravte podle svého. Ale mrkev by měla být v tomto druhu dezertu výraznou ingrediencí. Odtud i jeho název 🙂 Nežli nahrazovat mandlovou moukou, mrkev prostě jen uberte nebo zvyšte podíl jablek. Obojí dodá těstu vláhu.
Katka
27 října, 2017
Je luxusni. Udelala jsem jako muffiny a nemaji chybu. Skvělý recept
Lucie
27 října, 2017
Skvělý nápad s těmi muffiny, to muselo být výborné. Moc díky za pochvalu 🙂
Lenka
2 ledna, 2018
Dobrý den, recept se mi moc líbí, chci ho upéct synovi k 2.narozeninám. jen se chci zeptat na kypridlo. Žádné se nepridavá? Dekuji a přeji hezký den.
Lucie
2 ledna, 2018
Dobrý den, můžete přidat trošku vinného kamene nebo špetičku sody, ale za mě to není nutné.
Danka
19 března, 2018
Pekný večer, pred hodinou dokončená, čakám a ochutnať musím ,len malú chybičku nestihla som namočiť kešu, chýba? Verím že nie zmyslela som si večer upiecť tak som nenamočila kešu, ďakujem za možnosť skúšať vaše fanaticky dobré recepty
Lucie
20 března, 2018
Tak moc doufám, že už jste ochutnala a chutnalo 🙂 Namočení kešu až takový problém není. Jen jsou po namočení stravitelnější a dají se lépe rozmixovat dohladka.
A já moc děkuju! Za to, že ty recepty zkoušíte a věnovala jste čas napsání zprávu 🙂
Tereza
11 dubna, 2018
Myslite, ze to muzu dat do formy na biskupsky chlebicek? Mam moc velkou formu a minule jsem z toho mela puldort, protoze jsem to musela rozriznout napul a preklopit
Lucie
12 dubna, 2018
Nezkoušela jsem, takže to bude jen odhad, ale podle mě by to fungovat mělo.
Aneta
5 května, 2018
Dobry den,
jak velkou formu jste pouzila? Kdyz uvedene mnozstvi vyleju do formy prumeru 28 a pote rozrezu na pul, bude dort trochu vyssi?
Dekuji
Lucie
6 května, 2018
Dobrý den, v receptu uvádím 2 formy o průměru 18 cm. Při použití formy s průměrem 28 cm dort vyšší nebude, ani když korpus překlopíte.
Veronika
5 listopadu, 2018
Tento mrkváč jsem doma dělala už před nějakou dobou, ale do dneška, když se mě někdo zeptá na nějaký dobrý recept, odkážu ho na tento! <3
Lucie
5 listopadu, 2018
Díky za pozitivní reklamu 🙂 Mám radost, že chutnalo.
Jitka
27 února, 2019
Dobrý den, recept vypadá skvěle. Datle jsou myšleny sušené nebo čerstvé? Děku
Lucie
28 února, 2019
Dobrý den, ono je to ve své podstatě jedno. S těmi čerstvými se jen pracuje lépe, sušené doporučuji nakrájet nadrobno. Ať se dort povede a chutná 🙂
Lucie
13 července, 2019
Zdravím Luci. Skvělý recept. Zkoušela jsem ho loni a sklidil úspěch. Díky za jeho zveřejnění 🙂
Chystám se ho péct znova, pro jednoho milovníka lískových oříšků, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte, jak je tam propašovat. Napadlo mě za ně vyměnit pekany (nebo aspoň jejich část). Myslíte, že by to šlo?
Díky a ať se daří 🙂
Lucie
14 července, 2019
Zdravím, Luci. Moc děkuju za vyzkoušení receptu a za komentář. Vždy mi udělá velkou radost, když někomu chutná 🙂
Do klasického mrkvového dortu sice správně patří pekany nebo vlašáky, ale ani s lískovými ořechy nešlápnete vedle a dort bude skvěle chutnat.
Držím palce, ať dort sklidí úspěch a chutná. Budu moc ráda, pokud dáte vědět, jak se povedlo 🙂
Lucie
18 srpna, 2019
Zdravím. Tak jsem vyzkoušela dort půl na půl pekany a lískové oříšky. Za mě je lepší Váš původní recept, ale oslavenec byl spokojený, takže úspěch! 🙂 Děkuji moc za radu i za všechny recepty (právě se chystám na pizzu pod:)le Vašeho receptu)
Lucie
18 srpna, 2019
Zdravím, Lucie 🙂 Moc děkuji za vložení komentáře ohledně použití lískových ořechů. Mám radost, že oslavenci chutnalo. Ale za sebe také hlasuji za pekany, případně vlašské ořechy 🙂
Držím palce, ať se pizza povede a chutná <3 Mějte krásný den.
Alena
22 září, 2020
perfektní, moc nám chutnal 🙂
Lucka
22 září, 2020
To moc ráda čtu, že se dort povedl a chutnal 🙂 Děkuji za komentář ❤️
Gabriela
2 dubna, 2021
Je možné místo strouhání dát vždycky do sekáčku jako ořechy? Mně se strouhat nechce, tak to vždycky nechám nasekat 😀 🙂 Děkuji
Lucka
2 dubna, 2021
Pokud nemáte extra silný mixér a z mrkve a jablek vám nevznikne vyloženě kaše, jde to 🙂
Jana
1 října, 2022
Dnes vyzkoušeno a dětem moc chutnal. Úžasný dort ze sezónních surovin. Přidala jsem do krému čerstvý špenát, protože oslavenkyně chtěla zelený dort s koníkem. A byl krásný
Lucka
2 října, 2022
Mám velkou radost, že jste si doma s dětmi pochutnali 🙂 Ten špenát je boží nápad! Díky za něj ❤️
Tomáš
15 února, 2016
Recept vypada bajecne, ale zda se ze chybi dve ingredience:)
1 zarovnaná lžička skořice + špetka ?
2 lžíce ghee nebo kokosového oleje + 1 lžička ?