Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
74 Recenzí / komentářů
Lucie
Říjen 21, 2017
Dejte pak vědět, jak se povedl 🙂 Věřím, že si pochutnáte.
Hana Breburdová
Říjen 24, 2017
Tak do toho jdu, nadhera. A pouziji tvaroh
Lucie
Říjen 24, 2017
Tvaroh je skvělá volba! <3
Kateřina
Říjen 24, 2017
Vypadá luxusně! Kdybych chtěla použit kokosové mléko a želatinu, kolik byste doporučila mléka a kolik želatiny?
Kamila
Říjen 25, 2017
To mi povězte, proč želatina, když vegetariánský recept?!
Lucie
Říjen 25, 2017
Omlouvám se, chyba se vloudila. Pro vegetariánskou variantu lze použít agar. Doplním. Děkuji za upozornění.
Lucie
Říjen 25, 2017
Kateřino, dala bych 800 ml kokosového mléka a 15 g želatiny.
Andrea
Říjen 25, 2017
Je to boží, jsem úplně dojatá, protože to chutná jako pribiňáček, kterej jsem v Čechách kvůli složení nekupovala, a tady v Anglii ho ani nemám kde sehnat. Trošku jsem tedy pozměnila ingredience a vyšlo mi to báječně. Moc díky za recept, jdu tady na Ostrovech šířit low carb osvětu 😀
Lucie
Říjen 26, 2017
To mám radost, že dort vyšel a že chutná <3
Kača Kača
Říjen 26, 2017
Dobrý den,
dalo by se použít kokosové mléko místo mléčných složek? Kolik by to tak vyšlo, 800 ml? Děkuji.
Lucie
Říjen 26, 2017
Dobrý den, dle mého dalo. Použila bych 600-800 ml mléka a 15-17 g želatiny.
Dagmar
Listopad 5, 2017
Dobrý den Lucko,děkuji za recept,dortík je výborný.Sice se mi nepodařilo ty barvy nalít do sebe jako vám,mám 3 vrstvy,asi mi to rychle ztuhlo,ale i tak je mňam 🙂
Lucie
Listopad 5, 2017
Dobrý den, Dagmar. Mám radost, že dort chutná. Že se úplně nepovedlo žíhání určitě nevadí 🙂 Použila jste krémový sýr?
Dagmar
Listopad 5, 2017
Použila jsem tvaroh,myslím jak jsem ho dala studený do smetany tak se to rychle schadilo a už to nešlo lít.Příště dám sýr 🙂
Lucie
Listopad 5, 2017
Pravda, lepší je pokojová teplota surovin 🙂
Joggidka
Listopad 7, 2017
Jen se zaprášilo.. 🙂
Lucie
Listopad 8, 2017
To moc ráda čtu. Díky za zprávu 🙂
Hanka R.
Listopad 8, 2017
Lucko moc děkuji za tento úžasný recept. Něco tak dobrého jsem dlouho nejedla! Dortik má jen jedinou chybu…rychle se z lednice vypařuje Máte u mně jedničku s hvězdičkou.
Lucie
Listopad 9, 2017
Hanko, joooo o téhle chybě v receptu vím a nějak nevím, jak ji vyřešit 😀 Mám radost, že chutnalo <3
Dominika
Únor 8, 2018
Určitě zkusím. Můžu se zeptat jaká sladidla by byla vhodná pro low carb stravu?
Lucie
Únor 8, 2018
Erythritol, xylitol, případně nějaká stévie (osobně ji nepoužívám, cítím tam kovový ocas).
Irena
Březen 13, 2018
Tak uz se chladi,jsem opravdu zvedava jak dopadne,pekne jsem se u nej zapotila,se zelatinou neumim pracovat,toto bylo poprve,tak snad zruhne,ale krem chutna dokonale 🙂 moc dekuji za recept a tesim se na snidani.
Lucie
Březen 14, 2018
Želatina se tváří složitěji, než to s ní ve skutečnosti je 🙂 A jak jsem viděla ve skupině – dort se podařil, z čehož mám mega radost <3
Monika
Duben 11, 2018
Lucie, dort je naprosto skvělý, dělala jsem ho na své narozeniny a chutnal i rodině.. Je ale hodně syty a není v našich silách ho sníst. Myslíte, ze bude k snedku, když ho dam teď k ledu a rozmrazím příští týden na další kolo oslav? Děkuji
Lucie
Duben 12, 2018
Moniko, to si bohužel nejsem jistá, jak se krém se želatinou po zmrazení a následném povolení zachová. Spíš bych to nedělala.
Renata
Duben 15, 2018
Už se chladi, tak jen doufám, že stuhne…. S želatinou bojuju. Díky za pěkný recept.
Lucie
Duben 15, 2018
Pokud jste postupovala podle návodu a použila uvedené ingredience v daném množství, určitě ztuhne, nebojte. Dejte pak vědět, jak se podařilo 🙂
Renata
Duben 15, 2018
Ztuhnul 🙂 ještě jednou díky za super recept. A pardon za tu hrubku, ale s nebo z je to jedno, hlavně ze je tuhý 😉
Lucie
Duben 15, 2018
Jaká hrubka? 😉 Hlavní je, že chutná 🙂
Lucka
Duben 22, 2018
Dobry den Luci. Opet uzasny recept :-). Ted jen s kamaradkou resime, zda by se v korpusu daly orechy nahradit strouhanym kokosek popr. kokosovou moukou. Co myslite? Potrebujeme verzi bez orechu. Dekujiii
Lucie
Duben 23, 2018
Dobrý den, Lucko. Mám radost, že se recept líbí 🙂 Ve většině receptů moc nejde nahradit ořechy za kokos, ale zrovna tady bych se té náhrady vůbec nebála. Osobně bych spíše volila strouhaný kokos než mouku.
Markéta
Květen 23, 2018
Zdravím Lucko. Dnes jsem taky zkusila váš recept (už se chladí v ledničce☺). Místo sýru jsem zvolila tvaroh, tak se mi moc struktura nepovedla jako Vám. Hmota už byla tuhá jak jsem ji vrstvila na základ. Tak příště vyzkouším sýr. Ale i tak se těšíme, jak ho zítra ochutnáme.
Míša
Květen 24, 2018
Do základu jsem dala pekany + kešu; do krému jsem použila mascarpone + ricottu (50:50). Navíc jsem k tomu udělala horký maliny a moje srdce plesá ještě teď 🙂 Doporučuju spíš menší formu – já měla 23 cm a dort byl následně docela nízký. Lucko, díky! 🙂
Lucie
Květen 24, 2018
Zdravím, Markéto, tak jak? Povedlo se nakonec? Chutnalo? Já věřím, že určitě ano. Tvaroh je skvělá volba.
Lucie
Květen 24, 2018
Ooooo, to zní naprosto famózně <3 Hned bych si dala!
Ano, forma by měla být spíš jen 20 cm, ty 3 cm rozdílu udělají hodně.
Markéta
Květen 24, 2018
Lucko, dort byl vynikající. Děkuji za recept.
Lucie
Květen 25, 2018
Mně neděkujte, já ho nepekla 🙂 Mám velkou radost, že chutnal <3
Kristyna
Květen 25, 2018
Proč nemáte označeno, že je to paleo? Diky za odpoved
Lucie
Květen 26, 2018
Protože to z důvodu použití mléčných výrobků paleo recept není. Mléčným výrobkům se paleo vyhýbá.
Veronika
Červen 26, 2018
Výroba snadná, dort je efektní. Akorát spíš panna cota než cheescake. Použila jsem místo Philadelphie mascarpone, má chyba. Příště zkusím experimentovat s tvarohem či zakysankou, k docílení té typicky navinulé chuti.
Za recept dík, je to krása!
Lucie
Červen 27, 2018
Máte pravdu, že díky nepečení a použití želatiny to má blízko k panna cottě. Možná zkuste čokoládu nahradit nějakým rozmixovaným ovocem a do krému přidat trošku citrónové kůry.
Moc děkuji za komentář, mám radost, že se recept líbí 🙂
Jana
Červenec 16, 2018
Zkoušela jsem dort o víkendu pro děti k narozeninám. Vše se povedlo, jen jsem musela trochu improvizovat, protože mám jen velkou dortovou formu a nevyšly ani ořechy ani ostatní ingredience 😉 Nakonec se dílo zadařilo, všem moc chutnal a já vím, že si pro příště koupím menší formu, abych ho měla stejně krásně vysoký, jako vy. 😉 Mockrát díky za recept, budu zkoušet další 😉
Lucie
Červenec 16, 2018
Mám velkou radost, že se dort podařil a že chutnal. Moc díky za komentář 🙂
Doufám, že se s úspěchem setkají i další recepty 😉
Sára
Září 10, 2018
Jeden z nejůžasnějsích dezertů❤️
Lucie
Září 10, 2018
Takovéhle komentáře si nechám jednou zarámovat 🙂 Sáro, díky moc <3
Dana
Říjen 10, 2018
Dobrý den, Lucie,
Lze něčím nahradit ten sýr ? Riccota, tvaroh, Mascarpone ?! Moc mi to s tím sýrem nechutna .
Díky! Dana
Lucie
Říjen 11, 2018
Dobrý den, Dano,
už to nebude klasický cheesecake, protože do něj sýr správně patří. Ale tvaroh bude také fungovat. Mascarpone by bylo už moc “těžké”.
Marcela
Říjen 12, 2018
Lucinko,
tento dortík je famózní . Dělala jsem z dvojité dávky, do větší formy, jelikož nás bylo víc a výsledek byl naprosto delikatesní záležitost. Trochu jsem přidala xylitolu kvůli dětem, ale myslím, že nebylo potřeba. I vzhledově se mi moc povedl, nebyl sice tak vysoký, řekla bych jak klasický cheesecake, ale důležité bylo, že všem moooc chutnal, včetně dětí .
Omlouvám se za tak dlouhý komentář, ale musela jsem
Přeji hezký den
Lucie
Říjen 12, 2018
Marcelo, mám velkou radost, že se dort povedl a že chutnal <3 Za komentář není třeba se omlouvat – naopak jste mě s ním moc potěšila 🙂
Petra
Říjen 15, 2018
Úúúplně mňamózní
Lucie
Říjen 15, 2018
To moc ráda čtu <3 Díky za vyzkoušení receptu a za komentář.
Kateřina
Listopad 9, 2018
Hezky den, Lucko! Nevim, co je spatne, ale nedari se mi vytvorit 3 barvy. Hmota mi prijde hodne ridka – mascarpone, 2krat Philadelphia, smetana – je to ridke a krem proteka do sebe… smetana ma byt uz vychladla nebo tepla? Delala jsem uz podruhe a opet se mi nepodarily vrstvy – poprve jsem nejspis pouzila spatny druh zelatiny (na nepeceny dort), takze i spatne ztuhl… Co delam spatne, mate nejaky tip? Ale chutove je excelentni!
Lucie
Listopad 10, 2018
Hezký den, Kateřino 🙂 Bohužel bývá velký rozdíl v hustotě kupovaných mascarpone a to má vliv na pevnost krému. Osobně používám to z Lidlu, které je opravdu hodně husté, takže krém dobře drží. Nicméně částečné vychladnutí smetany by mohlo pomoct.
Zdenka
Prosinec 28, 2018
Vyskúšaný, zjedený, výborný.
Lucie
Prosinec 29, 2018
Mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Moc díky za vyzkoušení receptu a za komentář.
Jana
Leden 7, 2019
Dobrý den Lucko, mohla bych poprosit o radu které sladidlo použít, aby to nemělo takový nepříjemný ocásek na patře? Ráda bych ho udělala na oslavu synova svátku. Děkuji
Lucie
Leden 9, 2019
Dobrý den, Jano, víte, tohle je hodně o osobní chuti a konkrétním výrobku – co jednomu vyhovuje, druhému nechutná, a opačně. Osobně necítím pachuť z xylitolu a eryhritolu (nesmí být smíchané se stévií), i když se je snažím používat co nejmíň. Pokud se ale jedná o dort pro dítě, volila bych asi trošku medu.
Hana Vrbíková
Leden 18, 2019
Dobrý den Lucko, smím se zeptat, jaké sladidlo volíte Vy? Děkuji a přeji hezký den
Lucie
Leden 19, 2019
Dobrý den, Hani, osobně, když už dělám dezert (což moc často není, na sladké moc nejsem), volím malé množství erythritolu.
Nikola
Leden 25, 2019
Dobrý večer, před chvílí jsem dozdobila a bude přes noc ještě tuhnout na balkoně. Vytvořila jsem pro manžela k narozeninám, tak doufám, že bude chutnat
Lucie
Leden 26, 2019
Dobrý den, to také doufám, že bude chutnat a udělá radost <3 Všechno nejlepší k narozeninám Vašeho muže 🙂
Jana
Únor 5, 2019
Dobrý den čím nahradit všechno z mléka děkuji
Lucie
Únor 6, 2019
Dobrý den, zrovna u tohoto receptu to bude myslím obtížné. Dalo by se použít kokosové mléko a více želatiny, ale už to nebude ono.
Andrea
Červen 24, 2019
To je neskutečná dobrota, děkuji za skvělé recepty 🙂
Lucie
Červen 24, 2019
To mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Moc děkuji za vysoké hodnocení receptu a za komentář <3
Šárka Vlková
Červenec 1, 2019
Dobrý den Lucko, denně mi svými recepty zachraňujete život 😉 chtěla bych tento dort zkusit udělat dceři k druhým narozeninám, ale momentálně mám k dispozici jen xylitol – četla jsem, ze u dětí může mít projímavé účinky, co myslíte, mám použít nebo raději med a já to pro jednou přežiju? A druhá věc – šla by použít domácí lučina nebo bude ta chuť jiná? Dělám poměrně často jen ze smíchané smetany a jogurtu nebo podle Vašeho receptu s vyšleháním smetany. Díky moc za radu. Šárka
Lucie
Červenec 1, 2019
Dobrý den, Šárko, vy jste zlatá! <3 Pokud vám moje recepty přináší inspiraci a chutná podle nich, beru to jako mega pochvalu <3
Osobně bych klidně použila med. Určitě to přežijete 🙂 Na medu nic špatného není a trocha cukru nikoho nezabije. Však toho nesníte kila 🙂
Co se týká lučiny – asi bych ji nepoužila, nějak mi do tohoto receptu nesedí. Jogurt dává lučině mírnou kyselost a tam se do tohoto dortu moc nehodí. Ale tohle je o osobní chuti, takže záleží na vás.
Přeji dceři vše nejlepší k narozeninám <3 Užijte si oslavu a ještě moc děkuji za milý komentář.
Andy
Červenec 13, 2019
A můžu použít mascarpone a tvaroh
Lucie
Červenec 14, 2019
Můžete 🙂 Jen už to bude chutnat trošku jinak.
Andy
Červenec 14, 2019
Dobrý den. Tak jsem zkusila mascarpone s tvarohem a bylo to výborný příště udělám z Philadelphie. Jen se po něm zaprášilo . Všechny vaše recepty jsou skvělé.
Lucie
Červenec 14, 2019
Dobrý den, super, moc díky za sdílení zkušenosti s obměnou receptu. Mám velkou radost, že chutnalo 🙂
Renata
Říjen 11, 2019
Dobry den Lucie, diky za skvělý recept, dortik se povedl a chutná úžasně, použila jsem vlašske ořechy a Philadelfii a kruhy se krasne povedly
Lucka
Říjen 13, 2019
Dobrý den, Renato, to já děkuju 🙂 Za vyzkoušení receptu a za vložení komentáře. Mám radost, že se dort povedl a chutnal <3
Daniela
Říjen 21, 2017
Vypadá úžasně. Určitě vyzkouším. Děkuji za recept.