![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2015-01-02-13.24.59.jpg)
Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
6 Recenzí / komentářů
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
7 května, 2016
Taky mi u čerstvého fenyklu vadí jeho pendreková chuť, po tepelné úpravě ale příjemně zesládne. Mám radost, že recept chutná 🙂
Petra Novotná
30 května, 2016
Tento recept se mi moc libi a uz se teism, az si ho udelam o vikendu. Jen se chci zeptat na takovou obecnou informaci, snad me nekdo poradi. Kdyz davam rybu do trouby, tak se me vetsinou prilepi i kdyz je to podlite. Ja vim, asi je to mym starym pekacem. Tak se chci zeptat, ktery bysme mi poradili, nejaky levny a co vydrzi. Zaujal mne tento – https://www.decodoma.cz/Keramicky-pekac-hluboky-BANQUET.html myslite si, ze keramicky je nejlepsi? Diky moc za odpoved. Petra
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
30 května, 2016
Přiznám se, že nad tímto jsem nikdy příliš do hloubky nepřemýšlela. Pekáč používám buď úplně obyčejný plechový, nebo litinový s poklicí.
Jinak ryby většinou peču na klasickém plechu, dám pod ně pečící papír a mírně je občas zakápnu olejem. S přilepením problém nemívám.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/12309548_10206444974940754_5883964250429991770_o-100x100.jpg)
maticka90
17 června, 2016
Člověka zarazí ten fenykl, ale nesmí se nechat odradit, protože zelenina je v této úpravě naprosto nepopsatelně vynikající.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
17 června, 2016
Fenyklu jsem se dlouho a zbytečně vyhýbala. Po tepelné úpravě je boží 😀
Zuzka S.
7 května, 2016
Nemám ráda pendrek a proto fenykl tepelně upravuji a výsledek je super. Tento recept je rychlý a kombinace mrkve, fenyklu a ryby je výborná, Lucko, díky – vypadá to na stálici u nás doma 🙂