Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
2 Recenzí / komentářů
Lucka
23 února, 2022
Dobrý den, Vláďo, nemám s dančím masem úplně bohaté zkušenosti, ale myslím, že postup nebude potřeba nijak upravovat. Klíčem úspěchu bude zvolit ten správný kus masa vhodný na dušení a případně jen drobně upravit dobu přípravy.
K té příjemně nakyslé chuti guláše se batáty skvěle hodí, ale pokud chcete snížit obsah sacharidů, můžete je se stejným úspěchem nahradit třeba dýní, nebo placky připravit třeba z květáku či cukety. Ale umím si k němu představit i husté zeleninové pyré či jen kousky oblíbené pečené zeleniny.
Držím palce, ať se dančí guláš povede a vy si pochutnáte ❤️
Pokud si najdete chvilku a dáte pak vědět, budu moc ráda, díky 🙂
Vláďa
22 února, 2022
Dobrý den, Lucie. Přemýšlím, že bych tento recept zkusil s dančím masem, doporučujete nějakou úpravu postupu? Myslím, že pokud vynechám batáty, dal by se konečný výsledek považovat za low carb 🙂