Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
12 Recenzí / komentářů
Lucie
Září 4, 2017
Paráda! Mám radost, že chutnalo <3
Kristyna
Prosinec 3, 2017
Skvělé! Zkusila jsem recept i s vepřovou kotletou a bylo to opravdu famózní. Po obědě se jen zaprášilo 🙂 Děkuji!
Lucie
Prosinec 5, 2017
Mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Díky za skvělý tip na obměnu masa.
Pavlína
Únor 6, 2018
Bůček jsem moc nemusela, ale po vyzkoušení tohoto receptu je všechno jinak!!!!!! Skvělý recept, výborná, ostrá chuť – chilli jsem přidala trochu víc, protože milujeme ostré.
Lucie
Únor 6, 2018
Pavlíno, skvělá zpráva! Mám vždycky radost, když si někdo díky mému receptu odbourá nechuť k nějaké surovině.
Dana
Září 7, 2018
Dobrý den, Lucie,
Chci připravit v troubě ALE…. co je dobře těsnící nádoba ?! Hmmm, mám jen skleněnou s vikem…tak uvidime…
Lucie
Září 8, 2018
Dobrý den, Dano, skleněná pečící nádoba s víkem bude fungovat dobře, nebála bych se toho 🙂
Soňka
Březen 13, 2019
Dobrý den, můžu použít máslovou dýni? Děkuji za info =)
Lucie
Březen 13, 2019
Dobrý den, ano určitě, to půjde. Jen ji na rozdíl od hokaido oloupejte.
Domča
Srpen 5, 2019
Opět famózní jídlo. Vynikající. Luci vy by jste fakt měla dostat nobelovku za chutě a kombinace 🙂
Lucie
Srpen 6, 2019
<3 Moc děkuju za milý komentář a pochvalu 🙂 Mám opravdu velkou radost, že chutná :-*
Míša
Září 4, 2017
Něco tak dobrého už jsem dlouho nejedla. Postup vyšel krásně, chuť prostě úžasná. Moc děkujeme.