Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
21 Recenzí / komentářů
Nikol
7 června, 2016
Delikatesa
ikdyž přidala jsem klobásku 😀
Lucie
8 června, 2016
Tomu rozumím. To musela být dobrota 🙂
Milan
4 října, 2016
Varování pro alergiky… Dneska jsem zkusil k snídani a strašně jsem si naběhl… Jídlo výborné, ale kdo má alergii na pyl jarních stromů, tak pozor na koriandr… Nikdy dříve jsem jej v kuchyni nepoužíval, na ostatní miříkovité, ani jiné potraviny, alergii nemám, takže původce mého dnešního osypání je jasný. Naštěstí jsem v práci měl léky na alergii a po aplikaci se pokožka zklidnila…
Lucie
4 října, 2016
Netvrdím, že není možná alergická reakce, nicméně takto by se dala “vypíchnout” jakákoliv libovolná surovina. Někdo má alergii na ořechy, jiný na jablka či celer atd. Osobně mám alergii na pyl jarních stromů, ale s koriandrem absolutně problém nemám, naopak ho miluju. Navíc v tomto receptu je uveden až jako druhá varianta po petrželce 🙂
Vendula Bendová
6 října, 2017
Totálně vynikající. Chodím do práce na 12, takže snídaně je mi málo, ale oběd nestíhám, proto jsem přešla na brunche a tohle je jejich král! Díky moc za racept! :*
Lucie
6 října, 2017
Brunch je boží, miluju ho. A tohle je na něj úplně ideální 🙂
Katka
20 června, 2018
Dneska jsme dělali na snídani z 1/2 dávky. Skoro celý jsem to spořádala sama vynikající, opravdu.
Ještě se mi nestalo, aby od vás něco nechutnalo!!!
Právě se mi v troubě peče trhané vepřové 🙂
Lucie
21 června, 2018
To se vždycky tak krásně čte, když někomu chutná 🙂 Moc děkuju za milou zprávu. Mám velkou radost, že chutná.
Ivana
16 května, 2019
Musim take vychvalit az do nebebarbarsky jsem si to upravila a misto vajec dala cizrnu, protoze na vejce jsem nemela chut, ale jde o ten zaklad a kombinaci koreni, to je proste zradloa to jsem si nemohla jak dlouho oblibit tu uzenou papriku……no rika se, ze hlad je nejlepsi kuchar a ja mela poradny, pripravuju se na W30 a jim tedy trikrat denne, dosud jsem jedla 4-5x. Ale stejne, kdyz si clovek necha vyhladnout, teprve pozna opravdove JIDLO…. A tohle jídlo se stane trvalým oblibencem v moji kuchyni. Lucko diky moc!!! Hodlam vyzkouset dalsi spoustu vasich receptu a nakup kucharky me jiste nemine
Lucie
17 května, 2019
Mám velkou radost, že vám chutnalo a že vás můj recept inspiroval k vlastní úpravě 🙂
K některým kořením a bylinkám se člověk musí projíst. Velmi dobře si pamatuju, jak se mi křivila pusa, když jsem poprvé ochutnala římský kmín, čerstvou bazalku a koriandr. Přísahala jsem, že mi nesmí do kuchyně a teď je miluju 😀
Moc děkuji za milý komentář <3
Mnam
10 srpna, 2020
Cool jedlo , takove leco js jinymi surovinami a najinako. Trochu jsem zaexperimentoval, přidal jsem tam ьuskatovy ořech, osolené černé olivy a čerstvou mátu
Lucka
11 srpna, 2020
Super jste si vyhrál s dochucením ❤️ Mám radost, že chutnalo. Díky za komentář 🙂
Nela
6 srpna, 2021
Nemela jsem papriku, za to dost cuket, a bylo to vynikajici ! Nicmene asi uplne neco jineho ku zakladnimu receptu.
Lucka
7 srpna, 2021
To věřím! Jenom to čtu a dostala jsem na to chuť ❤️ Není vůbec nutné se držet základního receptu. Důležité je, že přinese inspiraci a výsledek chutná 🙂
Alžběta
1 dubna, 2023
Tenhle recept miluju! Dělám si večer 2 dávky zeleninového základu (místo aktuálně drahé papriky jsem zkusila řapíkatý celer a taky to jde), ráno si udělám půlku se 3 vajíčky a je to dobrota, na kterou se těším už od probuzení
Lucka
2 dubna, 2023
Mám velkou radost, že vám chutná ❤️ Příprava základu předem je super vychytávka!
Tomas Soucek
18 února, 2024
Dnes uvařeno a super. Jen co zvolit jako přílohu?
Lucka
18 února, 2024
Dobrý den, Tomáši. Příloha není potřeba. Je to samostatné jídlo. Maximálně bych přidala trošku vašeho oblíbeného pečiva (záleží na vašem způsobu stravování).
Janka
28 září, 2024
Úplne skvelé jedlo a skvelý recept!
Lucka
28 září, 2024
Taky miluju ❤️ Díky za komentář ❤️
Martin
13 dubna, 2016
Vynikající 🙂