Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
8 Recenzí / komentářů
Lucie
20 října, 2016
Moje oblíbená 🙂 Jsem moc ráda, že chutnala.
Jarka
12 února, 2019
Lucie, nechybí v té polévce ještě něco? Tedy, kdysi jsem ji jedla v jedné restauraci a mám dojem, že byla podstatně hustější, než ta dnes uvařená z Vašeho receptu a myslím, že tam ještě taky byly červené fazole. Tím se proboha nechvi dotknout Vašich rteceptů. Polévka je vynikající a rozhodně ji zařazuji do své kuchařky. Děkuji.
Lucie
13 února, 2019
Jarko, znáte to – zaručených receptů na guláše je tisíc a od každého chutná jinak 🙂 I tahle polévka má tolik variant, že nelze říct, že ta nebo ta je ta jediná správná. Ten nejčastější recept ale bývá z kuřete, s kousky tortil a bez fazolí. Moje recepty zohledňují to, že se vyhýbám použití obilovin a luštěnin. I proto vám možná přišla polévka málo hustá. Ale mám velkou radost, že chutnalo <3
M
20 února, 2022
Tady bych hooodne polemizovala. To neni sopa Azteca!!
Lucka
20 února, 2022
Máte pravdu, že tradiční Sopa Azteca to není 🙂 Už dlouho jsem si říkala, že bych ten název měla upravit (je to velmi starý recept z mých začátků).
Takže děkuju za upozornění, opraveno jen na “aztécká polévka”.
Pavla
19 října, 2022
Chci se optat, v surovinách máte napsáno 0,5 l vývaru, ale v postupu receptu již 1 l vývaru/vody. Kolik litrů tekutiny je tedy potřeba?
Lucka
20 října, 2022
Omlouvám se za zmatečný text, upravím. Ale v receptu je to myšleno tak, že máte dolít tekutinu do 1 celkového litru objemu hrnce. Takže použijete cca 500 ml vody nebo vývaru.
Zuzana
20 října, 2016
Luci, výborná. 🙂 I děti mi ji vyjedli z talíře 🙂