Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
11 Recenzí / komentářů
Lucie
6 října, 2016
Většinou to dělá příliš tučné maso, popřípadě maso rozmrazované. Na tento recept je vhodnější zvolit libovější druhy masa.
Jsem moc ráda, že vám recept i tak chutnal 🙂
petralyskova
7 října, 2016
Kupovala jsem již namletý mix, příště si namelu maso raději doma. Recept výborný, určitě se z něj stane stálice v mém repertoáru ;-).
Karolína
4 října, 2020
Tak to je lahoda! Kam se hrabou sladké buchty dělala jsem dvojitou dávku a stejně to bude během chvíle pryč Jen jsem neměla po ruce mandlovou mouku, tak jsem tam dala sušené droždí a také to vytvořilo křupavou kristu
Lucka
4 října, 2020
Mám velkou radost, že chutná ❤️
Moc díky za komentář a sdílení nápadu s použitím droždí 🙂
Hedvika
7 února, 2021
Také jsem včera dělala a je to vynikající
Lucka
7 února, 2021
Mám velkou radost, že se nákyp povedl a chutnal ❤️ Díky za komentář 🙂
Lusesita
5 prosince, 2023
Luci prosím namlít z kapusty po uvaření tu středovou část nebo tu vyhodit a namlít ty listy?
Lucka
5 prosince, 2023
Luci, tohle je tak staletý recept, že si teď nejsem úplně jistá, co tím tehdejší Lucka myslela 😀 Ale já (jako současná Lucka) bych teď umlela vše, i to žebrování. Jen asi nadvakrát, aby bylo opravdu najemno. A možná bych ho vyříznuté povařila pár minut samostatně před přidáním samotných listů. Žebrování to holt trvá o trochu déle, než změkne.
Lusesita
19 prosince, 2023
Tak jsem to moc neřešila, všechno uvařila naráz, všechno umixovala naráz Doporučuju!! Slaných koláčů není nikdy dost
Lucka
20 prosince, 2023
Ideální řešení! Jsem moc ráda, že jste si pochutnala ❤️
petralyskova
6 října, 2016
Dnes jsem recept zkoušela, místo kapusty jsem použila květák a brokolici a výsledek byl výborný!
Měla bych ale jeden technický dotaz – maso při pečení pustilo hodně šťávy a tuku a v podstatě při pečení plavalo, po upečení jsem musela udělat díru na straně do zeleninové vrstvy a tekutinu slít… Jak se tomuto dá předejít? Nebo je to tak v pořádku? (Květák a brokolici jsem po uvaření a rozmělnění ručně co nejvíce vymačkala.)
Děkuji za odpověď a přeji krásný den 🙂