Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
12 Recenzí / komentářů
Lucie
20 května, 2016
Tak ať chutná 🙂
Marcela
14 září, 2016
moc dobré. 🙂 muž se mohl utlouct. naučil se je a pokaždý, když vaří, tak je máme. dělá je i na různé párty a všem o nich vypráví 😀
Lucie
14 září, 2016
Jeeeeee, to jsem ráda! Takovéhle komentáře mi vždycky udělají obrovskou radost 🙂
Renáta
10 března, 2017
Dobrý den, Lucie.
Prosím, o radu, čím je možno nahradit tapiokovou mouku?
Děkuji.
Lucie
10 března, 2017
Dobrý den, Renáto. Jedině jiným typem škrobové mouky. Zrovna tapioková je ale jedna z těch nejdostupnějších paleo variant. Mohl by fungovat arrowroot (další paleo varianta), nebo třeba rýžová mouka (ta už ale paleo není) či bramborový škrob (také není paleo a to už bych raději udělala klasické bramborové krokety).
Kačka Tomanová
15 července, 2017
Luci nevíte, šly by v troubě, bez smažení.. pro dítě bych to chtěla trochu “ozdravit” 🙂
Lucie
15 července, 2017
Kačko, nezkoušela jsem. Ale podle mého to půjde.
Pavla
26 listopadu, 2017
Krokety jsem upekla v troubě, byly výborné. Udělali jsme si je jen se šalvějovým máslem a posypali trochou sýra 🙂
Lucie
27 listopadu, 2017
To zní báječně! Skvělý tip, díky.
Magda
17 ledna, 2024
Luci, co třeba dýňová nebo lupinová nebo lněná mouka?
Lucka
17 ledna, 2024
Magdo, neumím přesně odpovědět 🙂 Ani jednu jsem v tomto receptu nezkoušela (dýňovou a lupinovou ani nikde jinde). Tapioka má velmi specifické vlastnosti, které se klasickými moukami ze semínek a ořechů nedají nahradit. Proto odhaduji, že to nebude ani s jednou jmenovanou surovinou fungovat se stejným výsledkem.
Nina
20 května, 2016
Hahaaaa, tak to bude zítra k večeři 😀