Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
10 Recenzí / komentářů
Lucie
20 května, 2016
Tak ať chutná 🙂
Marcela
14 září, 2016
moc dobré. 🙂 muž se mohl utlouct. naučil se je a pokaždý, když vaří, tak je máme. dělá je i na různé párty a všem o nich vypráví 😀
Lucie
14 září, 2016
Jeeeeee, to jsem ráda! Takovéhle komentáře mi vždycky udělají obrovskou radost 🙂
Renáta
10 března, 2017
Dobrý den, Lucie.
Prosím, o radu, čím je možno nahradit tapiokovou mouku?
Děkuji.
Lucie
10 března, 2017
Dobrý den, Renáto. Jedině jiným typem škrobové mouky. Zrovna tapioková je ale jedna z těch nejdostupnějších paleo variant. Mohl by fungovat arrowroot (další paleo varianta), nebo třeba rýžová mouka (ta už ale paleo není) či bramborový škrob (také není paleo a to už bych raději udělala klasické bramborové krokety).
Kačka Tomanová
15 července, 2017
Luci nevíte, šly by v troubě, bez smažení.. pro dítě bych to chtěla trochu „ozdravit“ 🙂
Lucie
15 července, 2017
Kačko, nezkoušela jsem. Ale podle mého to půjde.
Pavla
26 listopadu, 2017
Krokety jsem upekla v troubě, byly výborné. Udělali jsme si je jen se šalvějovým máslem a posypali trochou sýra 🙂
Lucie
27 listopadu, 2017
To zní báječně! Skvělý tip, díky.
Nina
20 května, 2016
Hahaaaa, tak to bude zítra k večeři 😀