Recept na cibuládu » Paleo snadno
Chutné recepty pro zdraví
Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

2014-08-09-19-08-37

Cibuláda

2014-08-09-19-08-37

Cibuláda

Srpen 29, 2014

Hodnotit recept
Cibuláda
0.0 0

Cibule je u mě „královna kuchyně“ (bez ní prostě neumím vařit :-)), většinou ale v receptech hraje vedlejší roli. V tomto receptu na netradiční přílohu k masu je ale za „hvězdnou sólistku“

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. Napsala jsem kuchařky s 207 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

1 kg cibule

sádlo

sůl, pepř

balsamico ocet (popř. vinný, jablečný)

Postup

Přibližně 1 kg cibule nakrájejte na proužky a dejte smažit na sádlo do větší pánve. Osolte, opepřete a smažte cca 45 minut na středním plameni. Přibližně po 30 minutách začne cibule karamelizovat, proto je potřeba jí pravidelně promíchat. Po 45 minutách přidejte podle chuti cca 3 polévkové lžíce octa. Nechte ocet vyvařit a pak horkou směs dejte do vyvařené sklenice, zavřete ji, otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout. Cibuláda vydrží v lednici i několik týdnů. Je skvělá jako příloha k masu, karbanátkům, cuketovým placičkám apod.

00:00

0 Recenzí / komentářů

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

Top
Mautic is open source marketing automation