Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Cibuláda

Cibuláda

    , , , , , ,   , ,

Hodnotit recept
Cibuláda
0.0 0

Cibule je u mě „královna kuchyně“ (bez ní prostě neumím vařit :-)), většinou ale v receptech hraje vedlejší roli. V tomto receptu na netradiční přílohu k masu je ale za „hvězdnou sólistku“

  • Příprava: 15 minut
  • Vaření: 1 hodina
  • 15 minut

    1 hodina

    1 hodina 15 minut

  • Obtížnost:
  • Autor:

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. 
Napsala jsem kuchařky s 242 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

1 kg cibule

sádlo

sůl, pepř

balsamico ocet (popř. vinný, jablečný)

  • Příprava: 15 minut
  • Vaření: 1 hodina
  • 15 minut

    1 hodina

    1 hodina 15 minut

Postup

Přibližně 1 kg cibule nakrájejte na proužky a dejte smažit na sádlo do větší pánve. Osolte, opepřete a smažte cca 45 minut na středním plameni. Přibližně po 30 minutách začne cibule karamelizovat, proto je potřeba jí pravidelně promíchat. Po 45 minutách přidejte podle chuti cca 3 polévkové lžíce octa. Nechte ocet vyvařit a pak horkou směs dejte do vyvařené sklenice, zavřete ji, otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout. Cibuláda vydrží v lednici i několik týdnů. Je skvělá jako příloha k masu, karbanátkům, cuketovým placičkám apod.

00:00

0 Recenzí / komentářů

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top Mautic is open source marketing automation
close

Má první tištěná kuchařka je tu!

Voňavá kuchařka

Bez lepku, s nízkým obsahem sacharidů a hlavně chutně.