Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
8 Recenzí / komentářů
Lucie
16 ledna, 2018
Mám velkou radost, že se recept povedl a vám tak chutnalo. Neexistuje lepší recenze receptu, než když se někdo těší, až si ho uvaří znovu 🙂
Michaela
4 března, 2018
Úžasné, maso jsem dělala v tlakovém hrnci 90 minut a bylo měkké. Nejlepší hovězí, které jsem kdy jedla.
Lucie
4 března, 2018
To moc ráda čtu. Mám radost, že se maso povedlo a chutnalo 🙂
Marcela
8 června, 2018
Můžu celerové pyré ochutit jako bramborovou kaši – máslo, mléko?
Vaše recepty jsou luxusní 🙂
Lucie
9 června, 2018
Určitě můžete 🙂 Já se při tvorbě tohoto receptu stravovala tehdy striktně bez mléčných výrobků, proto nejsou v receptu použité. Pokud vám ale mléčné výrobky, nevadí, určitě je použijte.
Moc děkuju za pochvalu receptů <3
Radka
16 března, 2019
Dnes jsem recept vyzkoušela, chtěla jsem něco nového, neotřelého. Kombinace s balsamikem mi přišla trochu divoká, ale ten výsledek naprosto předčil moje očekávání. Neskutečný luxus… Chutnalo to celé naší rodině. Hlavně to hovězí s omáčkou. Celerové pyré jsem smlsla celé sama, to už je na členy domácnosti moc zdravé..:) Houby do omáčky jsem nahradila houbovým kořením (namletými hříbky) a řapíkatý celer jsem neměla, nahrazeno kouskem nastrouhaného celeru a bylo to opravdu moc dobré. Zase příště recept uvařím.
Lucie
18 března, 2019
To mám velkou radost, že chutnalo i přes počáteční obavy <3 Moc děkuji za vyzkoušení receptu a za komentář.
Lola
15 ledna, 2018
Naprosto luxusní záležitost! Měla jsem trochu strach, aby bylo hovězí měkké protože jsem ho ještě nikdy takhle nedělala…no nakonec při kombinaci indukce+tlakový hrnec stačila hodina a maso se krásně rozpadalo!!! 🙂
Nemůžu se dočkat, až si tohle hovězí udělám zase! Ta kombinace s celerovým pyré je opravdu famózní!!!! 🙂