Líbil se vám recept? Pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
4 Recenzí / komentářů
Lucka
14 prosince, 2020
Pěkný den přeji 🙂
Na českém trhu jsem bohužel zatím neobjevila rybí omáčku, kde by nebyl přidaný cukr. Nicméně vzhledem k procesu fermentace a obvykle používanému množství to (mimo Whole30) neřeším.
Osobně používám tuto, celkem běžně dostupnou, rybí omáčku https://www.chefshop.cz/squid-brand-rybi-omacka-300-ml/
Gustav
19 ledna, 2021
Dobrý den paní Lucko.
mám naloženou ředkev třetí den v pokojové teplotě a bublinky ucházejí velmi sporadicky.neměl bych směs promíchat (dole se mi zdá mírně řidší)
Gustav
Lucka
19 ledna, 2021
Dobrý den, Gustave,
ano, určitě můžete ředkev promíchat a také případně i ochutnat. Jen pozor na dodržení přísné hygieny, ať si do kvašené zeleniny něco nezanesete 🙂
Ono je ta fermentace v zimě občas pomalejší. Stačí rozdíl jediného stupně a doba se prodlouží.
Zkuste případně nádobu se zeleninou přistrčit blíže k topení.
Držím palce, ať se kkakdugi podaří a chutná ❤️ Dejte případně vědět, jak se povedlo 🙂
Vlaďka Masaryková
14 prosince, 2020
Pěkný sluníčkový den přeji ..
Ráda bych se zeptala kterou tu rybí omáčku by jste doporučila. A ještě jeden dotaz.Složení těch omáček je v pořádku ?
Vlaďka