Zdravý recept na rybí karbanátky » Paleo snadno
Chutné recepty pro zdraví
Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

2014-05-29-19-25-33

Rybí karbanátky

2014-05-29-19-25-33

Rybí karbanátky

  , ,   , , , , ,   , ,

Srpen 28, 2014

Hodnotit recept
Rybí karbanátky
0.0 0

Samozřejmě – je nejlepší dát si rybí maso vcelku, upečené v troubě či narychlo orestované na pánvi. Občas ale může přijít k chuti i ryba připravená trošku jinak.

  • Příprava: 10 minut
  • Vaření: 10 minut
  • 10 minut

    10 minut

    20 minut

  • Množství: 2 porce
  • Obtížnost:
  • Autor: Lucie Grusová

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. Napsala jsem kuchařky s 207 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

200 g tresky, pangase, tilapie atd.

200 g lososa

1 stroužek česneku

šťáva z 1/2 citrónu

sůl

pepř

hrst pokrájených čerstvých bylinek

2 lžíce sezamových nebo lněných semínek

ghee nebo olivový olej

Postup

V mixéru nahrubo rozmixujte tresku (pangase, tilapii apod.) a lososa.

Opravdu stačí pouze pár „pulsů“, ať nevznikne rybí kaše 🙂

Přidejte utřený česnek, sůl, pepř, šťávu z citrónu a čerstvé bylinky podle chuti (koriandr, petržel aj.).

Namočenýma rukama vytvořte karbanátky a ty pak jemně posypte sezamovým a/nebo lněným semínkem.

Osmažte na tuku z obou stran a podávejte se zeleninovým salátem, květákovým pyré nebo celerovými hranolkami.

Skvělým doplňkem bude i domácí majonéza dochucená šťávou nebo kůrou (tady si připlaťte za bio) z citrónu.

00:00

0 Recenzí / komentářů

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

Top
Mautic is open source marketing automation