
Rybí karbanátky

Rybí karbanátky
Hlavní jídla, Ryby, Snacky Bez lepku, Bez vajec, Low Carb, Paleo, Primal, Whole30 bylinky, ryby, semínka
Srpen 28, 2014
Hodnotit receptSamozřejmě – je nejlepší dát si rybí maso vcelku, upečené v troubě či narychlo orestované na pánvi. Občas ale může přijít k chuti i ryba připravená trošku jinak.
- Příprava: 10 minut
- Vaření: 10 minut
-
10 minut
10 minut
20 minut
- Množství: 2 porce
- Obtížnost:
- Autor: Lucie Grusová
Dobrá volba. Co uvaříte příště?
Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit.
Napsala jsem kuchařky s 242 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.
- Příprava: 10 minut
- Vaření: 10 minut
-
10 minut
10 minut
20 minut
- Množství: 2 porce
Postup
V mixéru nahrubo rozmixujte tresku (pangase, tilapii apod.) a lososa.
Opravdu stačí pouze pár „pulsů“, ať nevznikne rybí kaše 🙂
Přidejte utřený česnek, sůl, pepř, šťávu z citrónu a čerstvé bylinky podle chuti (koriandr, petržel aj.).
Namočenýma rukama vytvořte karbanátky a ty pak jemně posypte sezamovým a/nebo lněným semínkem.
Osmažte na tuku z obou stran a podávejte se zeleninovým salátem, květákovým pyré nebo celerovými hranolkami.
Skvělým doplňkem bude i domácí majonéza dochucená šťávou nebo kůrou (tady si připlaťte za bio) z citrónu.
2 Recenzí / komentářů

Lucie
Listopad 7, 2017
To mám radost, že chutnalo 🙂 S dýňovým salátem to musela být mňamka. Já děkuju, za milý komentář.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Jiřina
Listopad 6, 2017
Lucie, děkuji recept jsem zkoušela, pochutnala si se mnou i kolegyně, která jinak ryby moc nemusí, ale z tohoto byla nadšená ! K tomu dýňový salát a bylo to fakt skvělý! Děkuji