
Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
8 Recenzí / komentářů

Lucka
5 července, 2023
Díky za tip ❤️
Martin
29 dubna, 2025
Naprosto luxusní záležitost. Skvělý recept. Děkuji.

Lucka
1 května, 2025
Já děkuji za milý komentář. Mám radost, že jste si pochutnal.
Karel A.
14 července, 2025
Přiznám se, že mám trochu obavu dát kuře bez tuku a podlití, do trouby na 200st. C.?

Lucka
14 července, 2025
Úplně chápu, že to může znít trochu nezvykle – většina lidí je zvyklá kuřecí prsa podlévat nebo zakrývat a péct při nižší teplotě. Ale právě díky vysokým stupňům, kratší době a pečení v celku zůstane maso krásně šťavnaté i bez tuku navíc či podlévání. Vyzkoušejte. Věřím, že budete mile překvapená(ý) 🙂
Kristýna
2 srpna, 2025
Chci se zeptat, jakou funkci trouby zvolit – pečení v horkovzduchu, nebo pouze horní a spodní ohřev, nebo kombinace obojího?
Děkuji.

Lucka
2 srpna, 2025
Ideálně zvolte horkovzduch nebo kombinaci obojího. Ale dle mé zkušenosti ve výsledku bude vždy záležet na konkrétní troubě. Každá peče trošku jinak. Mám dvě úplně stejné značky a typu, přesto každá peče o pár stupňů rozdílně. Jedna připéká vepředu vpravo, druhá vlevo 🙂
JV(b)
4 července, 2023
Naprosto bezkonkurenční koření jsou od Samuela. Moje top oblíbené je jamajský samjerk – na kuře geniální. Má i jiné středo a jiho americké směsi.