Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
14 Recenzí / komentářů
Lucie
11 května, 2016
Hezky jste se inspirovala, pečená zelenina nikdy nezklame 🙂
Moc děkuji za pochvalu stránek. Mám radost, že vás inspirují při vaření.
Bohužel s rebarborou vám neporadím. Sladké příliš nejím a rebarboru jsem zatím v žádném receptu nepoužila.
Kateřina
21 února, 2021
Naprosto fantastická
Lucka
22 února, 2021
❤️ Díky za komentář. Mám radost, že chutnalo 🙂
Lidka
18 dubna, 2021
Jedla jsem jí u kamarádky a moc mi chutnala 🙂
Lucka
18 dubna, 2021
Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️ Děkuji za vložení komentáře 🙂
Bára
7 listopadu, 2021
Lucinko, vůbec jsem neměla zkušenost s fenyklem. Ale jelikož mám malou holčičku a v obchodě na mě z regálů vykoukl fenykl, říkala jsem si, co z něj pro ní a sebe udělám. Našla jsem Vaší polévku a udělala jsem nejlíp jak jsem mohla. Je opravdu fantastická, za mě jednička s hvězdičkou. Děkuji za inspiraci. Bára a Eminka
Lucka
8 listopadu, 2021
Báro a Eminko, dvě věci mi dělají obrovskou radost – když někdo spolu s receptem objeví novou surovinu, kterou dříve přehlížel, a když si pochutná ❤️
Takže moc ráda čtu, že se to povedlo právě u vás a pochutnaly jste si ❤️
Děkuji za vyzkoušení receptu a za milý komentář 🙂
Pavel
24 června, 2022
Ahoj čekal jsem větší pecku, když tak jsou tak dobré ingredience.zlara dýňová polevka.Bohuzel víckrát uz delat nebudu.
Lucka
24 června, 2022
Ahoj, to mě mrzí, že se polévka nepovedla a nepochutnal jste si 🙁 Netuším, v čem by mohl být zádrhel. Ale chápu, že žádný recept nechutná úplně všem.
Janča
2 července, 2023
Zkoušela jsem poprvé se smetanou, a teď s kokosovým mlékem, s tím kokosovým mlékem je úplně famózní. Opravdu vynikající a kvůli té polévce jsem fenykl zařadila mnohem častěji . Děkuji za recept!
Lucka
3 července, 2023
Vaše nadšení mi udělalo hezčí den. Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
J.
27 října, 2023
Díky za recept, je to překvapivě dobré.
Nemám moc zkušenost s fenyklem, ale takhle kombinace chutí funguje.
Lucka
29 října, 2023
Děkuju za milý komentář. Mám radost, že jste si pochutnala ❤️
Fenykl má za syrova hodně výraznou pendrekovou chuť, což hodně lidí odradí (i kdysi mě). Ale po upečení se tahle chuť ztratí a je krásně sladký. Určitě mu dejte šanci i v dalších receptech 🙂
Marie P.
9 května, 2016
Tak jsem si vyhlídla tuhle polévku, že ji dneska zkusím – zároveň můj první pokus s fenyklem. Ale už jsem si nějak zapomněla pohlídat, abych měla i mrkev 🙂 takže jsem se jen lehce inspirovala částí receptu o pečení zeleniny – dala jsem fenykl, cibuli, česnek, zbylý kousek batátu a celer, a upekla s olivovým olejem a čerstvým rozmarýnem a zítra si to dám jako přílohu k masu. Polívku zkusím ze zbylé části fenyklu koncem týdne, až dokoupím mrkev 🙂
PS: musím moc pochválit tyto stránky, pro mě je to úžasná inspirace pro primal/paleo vaření
PS: docela bych uvítala recept na sezónní rebarboru 😉 znám jen tvarohový koláč s drobenkou a to není moc košer 🙂