Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
20 Recenzí / komentářů
Lucie
16 února, 2016
To nebylo lamentování, ani výmluva, jen konstatování faktu 🙂 Pokud by jídlo někomu nechutnalo, bylo by to jen v rozdílných „mlsných jazýčcích“. Dávám na blog jen to, na čem jsem si pochutnala sama. Víte, kolik pokusů skončilo v blogerském pomyslném „koši“? Hodně 😀
Batáty, kapusta, cibule a česnek jsou přesně ty správné ingredience na podobný jednoduchý a přesto (nebo právě proto) skvělý pokrm.
Zatím se opravdu za foodblogerku v pravém slova smyslu nepovažuji, ještě mě čeká dlouhá cesta. Vařím sice moc ráda a dlouho, ale je rozdíl předkládat jídla rodině či blízkým a prezentovat je veřejně. Čím víc toho o vaření vím, tím víc vím, že nic nevím. A to není přílišná skromnost 😉
Krásné vánoční období a úspěšný vstup do nového roku!
Danwe
16 února, 2016
Každopádně skvělý recept, který předčil mé očekávání! Kombinace sladkých brambor s pálivou paprikou se skvěle doplňují a určitě se k receptu brzy vrátím 🙂
Lucie
16 února, 2016
To jsem moc ráda, že chutnalo. Někdy ta nejjednodušší jídla bývají ta nejlepší 😉
Petra
12 července, 2017
Naprosto úžasné! S paleo, resp. primal, teprve začínám, takže se zatím učím potraviny různě kombinovat. Tahle kombinace mi přijde fakt super a chutnala i mému 2,5letému synovi (samozřejmě se sladkou a ne pálivou paprikou). Díky moc za parádní recept, který si určitě udělám častěji 🙂
Lucie
12 července, 2017
Když něco chutná dětem, už to musí chutnat naprosto každému. Děti jsou nejpřísnější kritici jídla 🙂 Mám radost, že chutnalo. Díky za vyzkoušení a za zprávu!
Kristýna Vacková
4 října, 2018
Naprosto vynikající jen jsem to teda snědla na dvě porce
Lucie
5 října, 2018
Mám radost, že chutnalo. Velikost porcí je hodně individuální, každý máme jinou potřebu 🙂
Kata
24 října, 2018
Jsem naprosto spokojena a jídlo nám moc chutná . Není to první ani poslední recepty z této stránky a vůbec nelituji doporučuji každému kdo rad zkouší nové věci a nebojí se toho
Lucie
24 října, 2018
To mám opravdu upřímnou radost, že vám chutná a že jste spokojená. A moc díky za pozitivní reklamu 🙂
Eva Mrkvová
9 listopadu, 2019
Dnes jsem zkoušela a všem moc chutnalo! Mám starší děti, takže i s pálivou paprikou. Krásně barevné a chuťově výborné.
Lucka
9 listopadu, 2019
To mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Děkuju za vyzkoušení receptu a za vložení komentáře <3
Lucie K.
9 července, 2021
Vynikající! Tenhle recept nemá chybu. Doporučuji!
Lucka
10 července, 2021
❤️ Děkuju za milý komentář a pochvalu receptu. Mám velkou radost, že jste si pochutnala 🙂
Šárka R.
1 května, 2022
Luci. Vypadá to moc dobře 🙂 určitě vyzkouším, beru totiž recept po receptu…. 🙂 Jen se chci zeptat, jde toto místo mletého masa i jiné? Třeba kuřecí?
Lucka
2 května, 2022
Šárko, vy teda jedete! Klobouk dolů ❤️ I kuřecí nakrájené na malé kousky půjde použít 🙂
Šárka R.
20 července, 2022
Luci, pod prvním komentářem píšete “bataty, kapusta…..”. V receptu pak “batáty, cuketa….”, napadá mě, že by i ta kapusta by v tom receptu nebyla špatná určitě zkusím…jak říkám, jedu postupně
Lucka
21 července, 2022
Pod prvním komentářem jsem opakovala suroviny, které uváděla paní v komentáři, na který jsem jí odpovídala. Potvrzovala jsem, že i z nich by šla uvařit podobná chutná směs 🙂
Určitě zkuste. Věřím, že si pochutnáte ❤️
Petr Veselý
6 června, 2024
top
Lucka
6 června, 2024
Mám radost, že jste si pochutnal ❤️ Díky za skvělé hodnocení a komentář.
Shareen
16 února, 2016
Fascinuje mě toto lamentování na „poloprázdnou lednici“. Foodbloggeři mají společné to, že svou kreativitu schovávají za občasné (společensky přijatelnější?) nářky a vytváření dojmu, že „jsou v tom nevinně“, jelikož nic jiného doma neměli a jestli to čtenářům nebude chutnat, je to toho důsledkem.
Ve skutečnosti ale obvykle jejich poloprázdná lednice obsahuje vždy mnohem více surovin a oni jsou foodbloggery právě proto, že z nich dokázali vybrat ty správné. Takže to nakonec i chutná.
Kdybych vytvářela jídlo ze svojí poloprazdné lednice já, obsahovalo by pouze batátu, kapustu, cibuli a česnek. Zaplnit břich by se tím dalo, ale nic víc. A proto nejsem foodbloggerka 🙂
Hodně zdaru a do Nového roku pryč se skromností 😉