📱MOBILNÍ APLIKACE PALEOSNADNO - užitečný pomocník, ve kterém najdete nejvíce mých receptů. Nainstalovat základní verzi ZDARMA ⬇️
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Surovina v receptu: mozzarella

Počet receptů: 6

Cuketová placka se sýrem (z Cuketové kuchařky)

Receptů z cukety není nikdy dost! Proto se mnou ochutnejte tuhle skvělou placku z mojí Cuketové kuchařky. Na přípravu nebudete potřebovat žádnou mouku a dokonce ani vejce. O vše se postará rozpečený sýr. Chutná skvěle teplá i studená, proto se úžasně hodí i jako jídlo zabalené s sebou na cesty nebo jako malá svačinka. Na večeři ji doplňte oblíbeným dipem a pořádně si pochutnejte ❤️ Detail receptu »

Cuketové rollatini

Rollatini se běžně připravují ze silnějších plátků lilku, které se předem upečou, aby byly dostatečně měkké. Přeci jen, lilek je tvrdohlavý a trvá mu to o něco déle, než zvláční. Tento klasický italský recept jsem si drze půjčila a upravila ho do verze s cuketou. Detail receptu »

Těstoviny bez mouky (grusetky)

Máte rádi těstoviny, ale vyhýbáte se mouce, takže jste se jich museli vzdát? Nudle z cukety vám až tak nechutnají, nebo se úplně nehodí do všech jídel? Snadná pomoc! Pokud jíte mléčné výrobky, mám tu pro vás bombu - pečené těstoviny z vajec a mozzarelly, které si určitě zamilujete. Detail receptu »

Květákové “gnocchi”

Dlouho jsem přemýšlela, jak tenhle recept nazvat. Gnocchi? S originální italskou recepturou a typickými ingrediencemi to nemá vlastně nic společného. Květákové tolárky? Pod tímhle názvem by to asi nikdo nehledal. Nakonec jsem dospěla k názoru, že je to vlastně úplně jedno. Hlavně, že jsou chuťově výborné. Tak je vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnaly. Pro zastánce dodržování klasických postupů a názvů jsem přidala závorky ;-) Detail receptu »

Jednohubky Caprese

Salát Caprese samozřejmě není žádná novinka. Ale proč si ho na Silvestra nedopřát ve formě jednohubek? Příprava je opravdu hodně snadná. Detail receptu »

Pizza Margherita

Vyzkoušela jsem různé typy „paleo pizzy“ – s květákovým korpusem, s masem místo těsta, zapečené lilky, cukety atd. Ale nebudeme si nic nalhávat, to těsto tam prostě chybí. Ani tohle není žádný „objev světa“, který by plnohodnotně nahradil italský originál z bílé mouky, ale pokud jste někdy dřív ochutnali celozrnnou pizzu a chutnala vám, tak výsledek se tomu co nejvíc blíží. Detail receptu »

SVĚŽÍ kuchařka

170 svěžích receptů z čerstvé zeleniny a kvalitního masa Krásné velké fotky, díky kterým nová jídla opravdu zkusíte. 704 stran našláplých spoustou receptů a tipů pro vaše vaření, vše vyladěné do poslední bylinky a špetky soli.

Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0