Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
45 Recenzí / komentářů
Lucie
15 února, 2016
Tak to mám radost. Vyzkoušej i ty dýňové placky, začíná dýňová sezóna a přes zimu vydrží
Danwe
15 února, 2016
Určitě vyzkouším, díky za tip 🙂
Monika
15 února, 2016
Blog jsem objevila teprve nedávno a musím říci, že mě hned nadchnul nejen spoustou zajímavých receptů, ale obzvlášť jejich detailně popsaným postupem přípravy s množstvím velmi nápomocných vychytávek, čímž jsem ztratila obavy z vaření i pro mě náročnějších chodů a hned jsem se pustila do vaření a Váš guláš už rozvoněl celý dům, takže velké díky! 🙂
Lucie
15 února, 2016
Jé, Moniko, moc díky! Udělala jste mi obrovskou radost. Jako vážně, normálně se tu usmívám blahem 😉
Lucie
15 února, 2016
Takže já díky 😀
Monika
15 února, 2016
Není vůbec zač, zasloužíte si to! Dnes zkouším celerové hranolky a česnekovou majonézu :-). Guláš už je snědený a všichni jsme si na něm moc pochutnali, akorát manžel, jakožto strávník zvyklý k omáčce si dát alespoň pět knedlíku ( ty knedlíky mu doufám časem taky vymluvím!), tak se dožadoval ještě více omáčky. Mohla bych poprosit o radu, jak udělat více omáčky bez toho abych ji zahušťovala moukou? Když přidám třeba jen více vývaru, tak myslím, že omáčka bude asi moc řídká. Předem moc děkuji za odpověď a hezký večer! 🙂
Lucie
15 února, 2016
Víc omáčky vám udělá víc cibule. Hlavně jí na začátku osmahněte pořádně dohněda, ať dá omáčce výraznou chuť. Dobrou variantou je udělat třeba ragú, teda do guláše přidat zeleninu nebo houby. A pokud už vážně nutně budete potřebovat omáčku zahustit, použijte trošku tapiokové mouky.
Eva Kautznerová
15 února, 2016
Krásný recept 🙂 pracuju na něm .. jen se chci zeptat, opravdu se dá majoránka a pak se ještě hodinu vaří? .. mě maminka vždycky říkavala že ta ma byt az na konec, ze to jidlo potom zhořkne. díky ….
Lucie
15 února, 2016
Osobně dávám majoránku během vaření, aby se chuť dostala do celého jídla a pak ještě trošku těsně před dovařením, aby byla její chuť a vůně výrazná. Nikdy mi nezhořkla.
Eva Kautznerová
15 února, 2016
Oki díky moc 🙂 už „jen“ 2,5 hodiny a je to hotovo. Díky za skvělé recepty, Paleo snadno je muj oblibeny webv poslední době! Klobouk dolů! Krásně napsané recepty, skvěla naaranžovaná a vyfocená jídla, radost pohledět! A různá užitečná doporučení, kde co kupovat /dneska se chystám do DM pro hořčici-přimlouvám se do tipů na nákupy za nás mimopražské – tzn DM a Lidl a jine jsou skvele tipy/ a jiné … Díky Vám si rozšiřuji obzory. Jste skvělá!
Lucie
15 února, 2016
Evi, já díky moc za pochvalu. Mám vždycky obrovskou radost, když takhle zjistím, že moje snažení má nějaký význam 🙂 Samozřejmě vidím čísla návštěvnosti, ale když mi takhle někdo napíše, že mu můj blog pomáhá, vždycky mě to motivuje pokračovat. Takže vážně moc díky 🙂
Nina
1 dubna, 2016
Tenhle gulášek i s placičkami jsem zkoušela poměrně nedávno, ale hned mi bylo jasné, že jinak už nikdy guláš vařit nebudu 😀 🙂
Lucie
1 dubna, 2016
Ani nevíš, jak mě těší, že ti chutnalo 🙂
Tomáš
7 dubna, 2016
Můj první guláš. Použil jsem ho jako druhé jídlo při dodržování Warrior diet. Moc mi chutnal, chválu sklidil i u taťky 🙂 Děkuji
Lucie
7 dubna, 2016
Já díky za komentář. Takové mě vždycky potěší 🙂
Hanka
21 listopadu, 2016
Vynikající gulášek!!!První co sem kdy dělala a vím,že jiný dělat nebudu a v kombinaci s plackami bezkonkurenční!!!i manžel si moc pochutnal!
Lucie
23 listopadu, 2016
To mám radost, že chutná. Jste zlatá, že jste napsala. Díky moc.
Hanka
1 února, 2017
Vyzkoušeno a výsledkem jsem naprosto nadšená! Guláš jsem vařila poprvé v životě a teď nechápu, proč jsem se toho vždycky tak bála, podle Vašeho receptu to bylo úplně snadné. Až je mi líto, že jsem Váš blog objevila až teď, když Whole30 držím už 4. týden 🙂
Lucie
1 února, 2017
To mám radost, že se guláš povedl a chutnal 🙂 Ono není důvod se bát jakéhokoliv receptu – většinou je to mnohem snazší, než se to navenek tváří 😀
To nevadí, že jste mě objevila takhle “pozdě”. Recepty můžete použít i po Whole30. Mějte se krásně a ať se Vám daří 🙂
Sára
15 května, 2017
Další skvělý recept!! Guláš je naprosto výborný!!
Lucie
16 května, 2017
Díky moc za zprávu <3 Mám radost, že chutná 🙂
Kateřina
7 srpna, 2017
Varit hovezi guláš me nikdy nelakalo. Ale ted zacinam vařit cim dal víc a troufám si i na složitější jidla. Jeden z mých oblíbených webu je právě ten váš. Guláš je výborný přestože jsem zapomněla na majoranku. Jdu ji tam ještě trochu přidat
Lucie
8 srpna, 2017
Musím říct, že když dostanu podobnou zprávu, mám neskutečnou radost. Jestli vám moje recepty pomáhají najít více sebevědomí v kuchyni a s radostí se pouštíte i do složitějších receptů, je to přesně to, proč stránky píšu. Takže díky moc <3
Eva
30 srpna, 2017
Další vyzkoušený recept a opět nezklamal. Lucie, jste jednička! Díky za Váš blog a za Vaši snahu nás zásobovat takovými výbornými recepty, na základě nichž vytváříme samé dobroty :-).
Janina
8 ledna, 2018
Dělala jsem teď o víkendu a luxusní 🙂 Jen se po tom zaprášilo. Navíc byla i velká pochvala od naší čtyřleťačky. A to už je co říct 😀 Takže díky Luci 😉
Lucie
8 ledna, 2018
Jani, moc děkuju za milou zprávu. Mám radost, že chutnalo i malé 🙂
Tereza
4 února, 2018
Lucko, tak s tímto receptem na guláš jste mi vzala naprosto veškeré naděje…že někdy budu dělat ještě nějaký jiný recept než tento! Jednoduchý, luxusní. Opravdu! Vždy jsem se bála guláš dělat, ale tenhle recept je fakt super. I přítelovi chutnal, a to je frfňa na entou! 🙂
Lucie
5 února, 2018
Terezo, díky za pár minut života navíc. Váš komentář mě rozesmál. Krásná recenze receptu, moc díky <3 🙂
Šárka
15 května, 2018
Dobrý den,
i tento guláš je vhodný při Whole30?
Děkuji
Lucie
15 května, 2018
Dobrý den, ano, neobsahuje žádnou zakázanou surovinu, takže ho lze při W30 zařadit.
Erika
14 srpna, 2018
Děkuji za recept, guláš je famózní!!!! POPRVÉ Jsem vařila bez mouky a různých chemických dochucovadel a nikdo to nepoznal, ba naopak, chválili dokonalou chuť masa a omáčky :)))) děkuji a brzy udělám zase! :))
Lucie
15 srpna, 2018
Eriko, mám velkou radost, že doma chutnalo. Podobné zprávy jsou pro mě tou největší odměnou, moc děkuji 🙂
Markét
30 srpna, 2018
Dobrý den Lucie, poprvé jsem vařila guláš! A víte co? Asi nejlepší guláš jaký jsem kdy měla. Byla jsem na sebe tak pyšná, že jsem to musela nafotit a zavolat babičce 😀 Děkuji za Vaši práci, stránky a recepty jsou skvělé 🙂
Lucie
31 srpna, 2018
Dobrý den, Markét, to mám velkou radost, že se guláš povedl a tak moc chutnal 🙂 Máte na co být pyšná <3
Tereza
22 ledna, 2019
Dobry den, vas recept na gulas vypada uzasne a podle ohlasu i uzasny je ☺ Poprve se na nej chystám a mam dotaz. Koupila jsem si před par dny pomaly hrnec, myslite ze by v nem sel vas gulasek uvarit? Jaka by mohla byt cca doba vareni? Dekuji mockrat☺
Lucie
22 ledna, 2019
Dobrý den, guláš v pomalém hrnci určitě půjde. Jen se přiznám, že jsem to nikdy sama nezkoušela. Důležité ale bude předem na pánvi (pokud to váš hrnec neumožňuje) osmahnout cibuli dohněda. Pak bych asi zvolila čas 5-6 hodin na High, případně 7-8 hodin na Low a podle potřeby dobu přípravy upravila.
Renata
11 února, 2019
Prostě E X K l U Z I V N Í ! Díky moc.
Lucie
11 února, 2019
To já děkuju za tak skvělé ohodnocení receptu 🙂 Mám radost, že chutnalo.
Kateřina
16 září, 2020
Dobrý den, to je snad nejlepší guláš, který jsem kdy měla 🙂 Naprosto luxusní!! Moc děkuji za úžasný recept 🙂
Lucka
16 září, 2020
Dobrý den, vy jste vařila, vám patří chvála ❤️ Mám velkou radost, že chutnalo 🙂
Renata
17 dubna, 2021
Lucie, díky za to, že jste! S manželem jsme na LC již půl roku a musím říct, že Vaše recepty jsou zatím nejlepší, jaké jsem objevila (a nebylo jich málo:-))…takže ještě jednou DÍKY!!!
Lucka
18 dubna, 2021
Renato, moc děkuju za milý komentář ❤️ Ani nevíte, jak velkou radost mi udělal. Těší mě, že vám chutná. Takže to já moc děkuju ❤️
Šárka R.
20 července, 2022
Luci, po hovězím po burgunsku se chystám i na tento recept, Jen se zeptám, nešlo by to zahustit třeba cuketou? Dělala jsem takhle koprovku a byla naprosto dokonalá (je vlastně bez chuti, ale zahustí). Placičky určitě vyzkouším. Jako vždy vše vypadá a hlavně “JE DOBRÉ”
Lucka
21 července, 2022
Pokud použijete uvedené množství cibule, kterou opravdu dobře orestujete dozlatova, není guláš potřebovat zahušťovat. Cibule se o to postará. A pak také správně zvolené maso. Musí obsahovat dostatek klihových částí, které se během varu rozpustí a vytvoří krásně hustou omáčku.
Cuketa je na zahuštění skvělá, naprosto souhlasím. Používám ji například v kuřeti na paprice https://paleosnadno.cz/recept/kure-na-paprice/ , kde nahrazuje jinak běžně přidávanou mouku. Ale do pravého guláše mouka nepatří, proto nebude potřeba ani cuketa 🙂
Držím palce, ať se guláš povede a doma si pochutnáte ❤️
Danwe
15 února, 2016
Ačkoliv jsme příznivci blogu už nějaký ten pátek, guláš jsme vařili úplně poprvé. Nadchli nás i květákové placky,takže se začínáme těšit na zimní večery. Tohle jídlo totiž bude jejich pravidelnou součástí 🙂