🎄 Doručení do Vánoc platí pro fyzické objednávky uhrazené nejpozději dopoledne 19.12. 🎁
Použitá surovina: fenykl, Počet receptů: 5

Polévka z pečené červené řepy a fenyklu

Červená řepa je už celkem oblíbenou surovinou, fenykl na svou popularitu teprve čeká. Spoustu lidí odrazuje jeho výrazná pendreková chuť. Jenže ta se po tepelné úpravě naprosto ztratí a fenykl krásně zesládne. Dejte mu proto šanci. Zkuste ho upéct spolu s řepou a pak z nich připravte skvělou hustou polévku, která vás nadchne. Detail receptu »

Krémová polévka z pečeného patizonu a fenyklu

Patizon a fenykl nejsou úplně tradičními druhy zeleniny, ze kterých by se doma běžně vařilo. Zejména u fenyklu se hodně lidí vyhýbá jeho specifické chuti. Věděli jste ale, že po tepelné úpravě se tato pro někoho velmi nepříjemná chuť a vůně zcela ztrácí a fenykl naopak krásně zesládne? Detail receptu »

Mrkvovo-fenyklová polévka

Sice už se nezadržitelně blíží jaro a já mám čím dál tím častěji chuť na čerstvou tepelně neupravenou zeleninu, ale večery bývají stále docela studené, takže v takových chvílích se polévka stále hodí. Detail receptu »

Polévka z červené řepy s fenyklem

Je mi úplně jasné, že spoustu z vás zmínka o fenyklu vyděsila. O to víc v kombinaci s červenou řepou. Všichni (nebo alespoň „starší ročníky“) mají v paměti zarytou chuť všudypřítomné červené řepy naložené právě s fenyklovými semínky a přidávané ve školní jídelně snad ke všemu, včetně zemlbáby 😀 Detail receptu »

Pečená ryba s fenyklem a mrkví

Pokud jste stejně jako já v obchodech chodili bez povšimnutí okolo čerstvého fenyklu, protože máte jeho chuť spojenou s typickou pendrekovou vůní a jeho použití jste ochotní akceptovat maximálně tak do dětského čaje, udělejte tomu rázný konec. Detail receptu »

Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0