Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
31 Recenzí / komentářů
Lucie
21 května, 2017
Děkuju za pochvalu receptů a váš odkaz na knedlíčky. Já je tu už mám, v receptu na kaldoun 😉 https://paleosnadno.cz/recept/kaldoun/
Jozef Tencer
12 června, 2017
Bolo to lepšie, nez som očakávala
Lucie
13 června, 2017
Tak to jsem ráda, že chutnalo 🙂
Kristinka Robin Taala
22 července, 2017
Dnes jsem poprvé zkusila a nemají chybu. Myslím, že je v zimě budu používat místo halušek:)) Luci, neustávejte, ty stránky jsou luxusní, já na ně namlsávám pomalu kamarádky a moje kadeřnice už propadla chlebu a grusetkám.. :)) Jste jednička!
Lucie
22 července, 2017
Mám radost, že vás moje stránky tak inspirují a recepty chutnají <3 Nebojte, já to nevzdám 😉 Moc děkuju za milou zprávu.
Jitka K.
7 srpna, 2017
♥
Lucie
7 srpna, 2017
🙂
Eva
15 srpna, 2017
Paní Lucie, dnes jsem poprvé vyzkoušela Vaše květákové gnocchi a povedly se! Měla jsem trochu obavy, ale naprosto zbytečně :-). Váš blog mi poradila snacha, která už také nějaké Vaše recepty vyzkoušela a všechny se povedly. Děkujeme za inspiraci. Mějte se moc hezky a ať se Vám daří.
Lucie
16 srpna, 2017
Dobrý den, Evo, mám radost, že se noky povedly a chutnaly a že se vám moje recepty líbí 🙂 Vyřiďte prosím pozdrav vaší snaše a že moc děkuji za to, že mi dělá tak skvělou reklamu <3 Mějte se krásně!
Pavla
27 srpna, 2017
Tyhle noky jsou skvělé. Jediné, co mě odrazovalo od častější výroby, bylo mačkání květáku v utěrce 😀 Co jsem si pořídila “mačkadlo” na rostlinné mléko, mohla bych je dělat denně 😉 Aktuálně je baštíme k hovězímu gulášku. Moc díky za recept!
Lucie
28 srpna, 2017
Použití mačkadla na výrobu rostlinného mléka je skvělá vychytávka, která ohromně zjednoduší práci. Mám radost, že chutná. Díky za vyzkoušení receptu a hlavně za milou zprávu 🙂
Michaela
21 září, 2017
Strašně dobré, děkuji za recept!!
Petra Matysová
23 září, 2017
Vynikající! I jen jako chuťovka s nějakým dobrým dipem.
Lucie
23 září, 2017
Super nápad! Mám radost, že chutná.
Kristyna
6 prosince, 2017
Tak tedy opět skvělý recept. Zatím každý recept, který jsem zde našla, byl perfektní. Gnocchi jsem vytvořila a naservírovala je se žampionovo-zeleninovou směsí tatínkovi, který květák opravdu nerad. Vše snědl a že je příloha z květáku vůbec nepoznal 😀 😀 Klobouk dolů a znovu děkuji za inspiraci. 🙂
Lucie
7 prosince, 2017
To já díky! Za vyzkoušení receptu a za milou zprávu. Mám radost, že chutnalo, i takovému odpůrci květáku 😉
Jana
7 září, 2018
Dobrý den,
velmi chutné, i když je to trochu “patlačka”, výsledek stojí za to.
Lucie
8 září, 2018
Dobrý den, máte pravdu, že je to patlačka, ale stojí za to 🙂 Díky za vyzkoušení receptu a komentář.
Daniela
22 září, 2018
Fakt genialny recept. Kvetakovu chut moc nemusim, robila som ich s klasicky s bryndzou a slaninkou a bolo to super. Skvela nahrada halusiek, esteze som to robila len z polovicnej davky, inak by som to zjedla cele. Dakujem za recept
Lucie
23 září, 2018
To já děkuju – za pochvalu a za komentář 🙂 Mám radost, že chutnalo, i když není květák vaše oblíbená surovina.
Olga
3 ledna, 2019
dobry den Lucko…tento recept jsem jeste nedelala, ale rada bych zkusila, nicmene mam dotaz, pokud se mi nahodou nepodari dostatecne vymackat tekutiny, cim smes pote zahustit…mandl.moukou, psyliem, cistym bilkovinovym proteinem? dekuji za napad a inspiraci. Vase grusetky jsou na Nobelovu cenu!
Lucie
3 ledna, 2019
Dobrý den, Olgo, osobně se snažím nezahušťovat. Ale vše uvedené by mohlo fungovat. Jen s proteinem nemám zkušenost, nepoužívám ho, takže s jeho použitím neporadím.
Moc díky za pochvalu grusetek <3
Lucka D.
9 ledna, 2019
Dobrý den, máte prosím zkušenost, zda by mohlo místo vymačkávání mozarelli v nálevu fungovat její nahrazení mozarellou suchou strouhanou (např. z Lidlu)? Musela by se takováto mozarella také zahřát a vymačkávat z ní tuk? Předem děkuji
Lucie
9 ledna, 2019
Dobrý den, to jsem nikdy nezkoušela. Možná by to ale mohlo fungovat. Já tu strouhanou suchou mozzarellu nepoužívám, bývá v ní přidaný škrob, proto nemůžu poradit z vlastní zkušenosti.
Nicol
22 února, 2019
Dobrý den, ještě jsem vás úžasný recept nezkoušela ale už mám připraveno. Chtěla jsem se jen zeptat jakou máte zkušenost s uchováváním. Je možné zmrazit? Přiznám se že si ráda práci ulehčím a vařím do foroty alespon přílohy. Dekuji
Lucie
22 února, 2019
Dobrý den, mám radost, že se recept líbí 🙂 U gnochci jsem přímo zamrazení nezkoušela, ale fungovat by mělo naprosto bez problémů.
Rybka
26 září, 2019
Zrovna je delam, tak uvidime, nejak mam pocit, ze jsem znicila mozzarellu v mikrovlnce ;o(, uplne bublala a ted je spis jakoby upecena ;o(. A vic ji doma nemam ;o((. A jeste dotaz.. co by jste poradila udelat se zvysnyma bilkama? Dekuji.
Lucka
26 září, 2019
Ajaj, tak to mě mrzí, jestli se gnocchi nepovedou 🙁 Ale věřím, že to nakonec vyjde 🙂
S bílky lze připravit třeba:
Pečené ořechové tyčinky https://paleosnadno.cz/recept/pecene-orechove-tycinky/
Křupavé chilli ořechy https://paleosnadno.cz/recept/batatova-polevka-chilli-orechy/
Nachos https://paleosnadno.cz/recept/paleo-nachos/
Cini Minis https://paleosnadno.cz/recept/domaci-cini-minis/
Parmazánové krekry https://paleosnadno.cz/recept/chrestova-polevka-s-parmezanovymi-krekry/
Jakub
26 února, 2024
Lucko, recept super – jen se mi nepovedl Mozzarella se roztekla v jedno “těsto” a nešlo zamíchat s kvetakem – nějaká rada? Dekuji
Lucka
27 února, 2024
Jakube, mozzarella by se měla roztéct, to je v pořádku 🙂 S květákem a žloutky je potřeba ji rozmixovat. Prostým smícháním to půjde jen velmi těžko.
LK
21 května, 2017
sleduji Vaše stránky a vyzkoušela jsem už některé placky a byly moc dobré, momentálně peču oopsie placky. Jako poděkování Vám posílám odkaz na můj vlastní recept na kuřecí noky. Je to vlastně taková “příloha naruby”, dají se jíst se zeleninovou omáčkou, zapékat, prostě jako normální noky, či gnocchi 🙂 a jsou skutečně moc dobré http://priscila-rajka.blogspot.cz/2009/02/cinska-polevka-s-kurecimi-noky.html. Budu ráda, když je vyzkoušíte. Od té doby co držím nízkosacharidovou dietu, je mívám často. Moc děkuji za Vaše recepty.