Štítek: ČERVEN - sezónní suroviny
Pro tento měsíc jsou typické následující místní sezonní suroviny:
* Kliknutím na surovinu si zobrazíte recepty, ve kterých je použita (bez ohledu na sezónnost ostatních surovin v receptu).

Co z červnových sezónních surovin uvařit? Třeba...
Krůtí maso ve slanině s květákovou kaší a smaženou cibulkou
Pomocí tohoto jídla jsem přesvědčila svou dceru, že Paleo jídla můžou být VÁŽNĚ moc dobrá. Při tom to nebylo nic složitého na přípravu.
Avokádo a cibule ve slaninovém kabátku
Pokud vás občas honí mlsná na něco malého k zakousnutí, tenhle recept může být dobrou variantou, jak příjemně a „povoleně“ hřešit. Detail receptu »
Rybí karbanátky
Samozřejmě – je nejlepší dát si rybí maso vcelku, upečené v troubě či narychlo orestované na pánvi. Občas ale může přijít k chuti i ryba připravená trošku jinak. Detail receptu »
Cukeťáky (cuketové “bramboráky”)
Máte rádi bramboráky, ale z různých důvodů se snažíte vyhýbat konzumaci brambor? Anebo se vám na zahrádce tak rozrostly cukety, že už nevíte co s nimi. Snadná pomoc! Vyzkoušejte cukeťáky - pečené či smažené cuketové placičky. Detail receptu »
Polévka z pečených rajčat
Nenechte se zmást, tohle není rajská :-) Pokud máte rádi plnou chuť čerstvých rajčat, na téhle polévce si určitě pochutnáte. U nás doma patří k těm nejoblíbenějším. Detail receptu »