
Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
24 Recenzí / komentářů

Lucka
6 listopadu, 2022
Milá Maruško, mám velkou radost, že vás recept inspiroval k vyzkoušení a doma jste si pochutnali ❤️ Děkuju za milý komentář 🙂
Jana
10 listopadu, 2022
Děkuji moc za tento recept, určitě uvařím na neděli, snad nebude vadit, že bude z drůbežího masa a zelí mám hodně ráda. jana
Lubomír
10 listopadu, 2022
Krásne popísaný a vystavaný recept Teším sa na jeho prípravu…určite tento víkend. Vďaka Lucka. Majte pekný den

Lucka
10 listopadu, 2022
Jano, děkuji za milý komentář. Mám radost, že vás recept zaujal 🙂
Kuřecí bude fungovat skvěle. Jen bych raději použila maso ze stehen než prsou, opekla bych ho stranou samostatně a s ostatními surovinami vařila mnohem kratší dobu než je uvedeno pro vepřové (aby se zbytečně nevysušilo).
Doufám, že si hodně pochutnáte! Budu moc ráda, když dáte vědět, jak se povedlo ❤️

Lucka
10 listopadu, 2022
Krásný den, Lubomíre 🙂 Děkuji za milou pochvalu receptu. Těším se na společné vaření. Doufám (věřím), že si hoooodně pochutnáte ❤️
Jarka
5 ledna, 2023
Kaťák se zelím jsem jedla poprvé a bylo to super. Bezvadném rcp, děkuji za něj

Lucka
5 ledna, 2023
Děkuji za milý komentář ❤️ Jsem moc ráda, že vám chutnalo 🙂
Barča Němcová
29 ledna, 2023
Naprosto excelentní a mňamózní. ❤️ Nejlepší kaťák, co jsem kdy jedla. Škoda, že sem nejde přidat fotka, kterou jsem vám Lucinko včera posílala. Opravdu doporučuji uvařit, budete nadšeni.

Lucka
29 ledna, 2023
Barčo, moc děkuju za milý komentář a krásnou pochvalu ❤️ Mám velkou radost, že jste si pochutnala 🙂
Kaťák na fotce vypadal skvěle! Až tak že jsem si málem schroustala mobil ❤️ 😀
Julie
4 července, 2023
Neskutečně dobré!

Lucka
5 července, 2023
❤️❤️❤️
Zuzana
8 července, 2023
Výborný recept. Patrí k našim obľúbeným jedlám 🙂

Lucka
8 července, 2023
Moc ráda čtu, že vám chutná ❤️ Děkuju za milý komentář.
Lusesita
28 září, 2023
Jasně, žádná z ingrediencí neni taková, že by mi nechutnala. Ale ta finální chuť? YUMMY!!! Vůbec jsem to nečekala a nakonec jsem měla problém nesníst celý jídlo naráz. Lucce to píšu často, ale ať to vidí i ostatní. Ona je prostě bohyně!! ♥️

Lucka
29 září, 2023
Zpráv, že chutná, není nikdy dost! 🙂 Lucko, moc děkuju za komentář. Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
Lubor
8 listopadu, 2023

Lucka
9 listopadu, 2023
❤️
Nikola
9 ledna, 2024
Výborné, překvapilo.

Lucka
9 ledna, 2024
Tahle překvápka jsou nejlepší ❤️ Jsem moc ráda, že jste si pochutnala 🙂
Ivana
12 ledna, 2024
Děkuji moc za výborný recept. Včera večer jsem udělala z poloviční dávky, že to manžel bude mít na 2 obědy. Pak jsem se šla projít a když jsem se vrátila, skoro půlka chyběla, protože pořád chodil ochutnávat. 🙂 Takže tuším, že recept budu používat pravidelně. Ještě jednou velké díky. Škoda, že nejde dát víc než 5 hvězd.

Lucka
13 ledna, 2024
Mám velkou radost, že vašemu muži tak chutnalo! ❤️ Děkuju za krásný komentář a vysoké hodnocení receptu. Potěšila jste mě 🙂
Klára Fusková
14 února, 2025
Milá Lucko, katův šleh jsem ještě nikdy nejedla, ale díky tomuto návodu ho určitě brzo vyzkouším.
Jen se mi zdá, že jsem ve druhém odstavci našla chybičku:
“Nakrájené zelí důkladně promněte se špetkou soli. Dejte ho zatím stranou a během vaření občas znovu promačkejte, aby změklo.”
Myslím, že kdybychom ho opravdu promačkávali “během vaření”, špatně by to s našimi prsty dopadlo…
Jinak moc děkuji za úžasné recepty a zvlášť komenty k nim, jaké se jinde nenajdou!

Lucka
14 února, 2025
Kláro, mám radost, že Vás recept zaujal, a věřím, že si hodně pochutnáte. Tohle je moje oblíbené jídlo ❤️
Promačkávání zelí se dělá stranou během vaření dalších surovin, tedy masa, cibule, papriky, protlaku… Ne přímo s nimi v hrnci. Upravila jsem text, aby to bylo srozumitelnější. Díky za upozornění 🙂
Marie
6 listopadu, 2022
Milá Lucinko, vynikající “kaťák”….. ač jsem dělala skoro z dvojnásobné dávky ( bylo nás k obědu 6), nezbylo nic…..Moc díky za super recept a určitě brzy uvařím znovu Maruška