📖 VOŇAVÁ KUCHAŘKA - skladem poslední kusy. DOTISK NEBUDE! Poslední šance získat tuto kuchařku.
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Počet receptů: 465

Dýňový cheesecake

Dýně je skvělá nejen do slaných receptů, její příjemně nasládlá chuť perfektně ladí i s dezerty. Proto nepropásněte dýňovou sezónu a skočte si jednu koupit 😉 Detail receptu »

Vietnamské vepřové kuličky pěti vůní

Pokud máte rádi vietnamskou kuchyni stejně jako já, tenhle recept určitě vyzkoušejte. Kombinace kořeněného masa s kyselou pikantní omáčkou a hromadou zeleniny je naprosto úžasná! Detail receptu »

Quiche s cibulí a pórkem

Předem ohlášená návštěva si vyžádala quiche. Zkusila jsem ho připravit tak, abych si mohla kousek také dát a neřešit obsaženou mouku. Světe div se, bylo to možná ještě lepší než originál 😉 Detail receptu »

Famózní dort, který najdete ve Voňavé kuchařce

Tenhle skvělý tvarohový dort a sposty dalších dobrot najdete v mé tištěné Voňavé kuchařce. Obsahuje 656 stran přirozeně bezlepkových receptů s nízkým obsahem sacharidů a najdete v ní 146 šťavnatých receptů ze kterých si vybere opravdu každý.

Tuňákový salát s avokádem

Chuťovka z avokáda a tuňáka, kterou připravíte za pár minut. Nejdéle z celého receptu trvá uvaření vajíčka 🙂 Detail receptu »

Kuře Caesar se salátem

Vzhledem k tomu, že v následujícím receptu nedodržuji detailně suroviny z originálního Caesar salátu, neodvážím se ho tak nazvat. I když ve většině restaurací si s tím hlavu nelámou 😉

Detail receptu »

Kapustové karbanátky

Hlávková kapusta nepatří úplně mezi nejoblíbenější zeleninu. Její specifická chuť „nevoní“ úplně každému. Pokud i vy patříte mezi její odpůrce, tak možná až vyzkoušíte tyhle pečené karbanátky, vezmete ji na milost a dokonce si ji i oblíbíte. Alespoň u mě to tak bylo 🙂 Detail receptu »

Kapustová polévka

Věděli jste, že hlávková kapusta je skvělým zdrojem vápníku, betakarotenu, kyseliny listové a vitamínů z řady B, vitaminu C a E? Proto ji zařaďte častěji do svého jídelníčku. Určitě vás mile překvapí svou jemnou chutí. Detail receptu »

Svíčková na smetaně se zeleninovými „knedlíky“

Svíčková s knedlíkem – perla české kuchyně. Zastesklo se vám po ní? Není nutné si zoufat, s několika obměnami si jí můžete svátečně také dopřát. Detail receptu »

SVĚŽÍ a VOŇAVÁ kuchařka v balíčku s výraznou slevou

Dvě mé kuchařky vám poskytnou dostatek inspirace a receptů pro celý rok. Svěží kuchařka je zaměřena na vaření z jarních a letních surovin. Voňavá kuchařka je zaměřena na podzimní a zimní suroviny.

Kuřecí paštika s karamelizovanou cibulkou a brusinkami

Jakmile si jednou připravíte domácí paštiku, už se nikdy nespokojíte s tím, co najdete běžně v krámu. Můžete experimentovat s různými druhy jater a koření. U mě ale nejvíc vyhrává kuřecí pro svou jemnou chuť. Detail receptu »

Indické krůtí karí

Podzim je tady, to neokecáme… V nadcházejících sychravých dnech se ale můžete zahřát miskou něčeho teplého a voňavého, třeba indickým karí.

Detail receptu »

Poctivý boršč

Tohle úžasně barevné jídlo je přesně ten správný zástupce kategorie polévek „pro těhotné a kojící matky“ 😀 Tak se totiž už tradičně u nás doma říká všem polévkám, ve kterých stojí lžíce. Čeština má pro ně svůj vlastní název - přesnídávkové. Ale to nezní tak výstižně, no ne? Zkrátka, až budete mít chuť se zahřát miskou pořádné husté výživné polévky, která snadno nahradí hlavní chod, tohle je super volba ❤️ Příprava nějaký čas zabere... Ale ta chuť rozhodně stojí za to! Detail receptu »

Dýňový pastýřský koláč (Shepherdʹs pie)

Tenhle recept je přesně ten důvod, proč nepropást podzimní „dýňové“ období a jednu si koupit. V obměně klasického anglického receptu totiž důstojně nahradí brambory. Detail receptu »

Salát z pekingského zelí

Tenhle salát si pamatuju ze svého dětství. Dělali jsme ho v rodině tradičně ke každé grilovačce. Jeho příprava je extra jednoduchá a chuť možná trošku netradiční. Ale naprosto skvěle doplní upečené maso - díky použité hořčici zejména to vepřové. Tak až budete někdy grilovat, tak ho určitě vyzkoušejte ❤️ Detail receptu »

Mé šťavnaté recepty v jídelníčcích na hubnutí

Detailní stravovací plán plný mých receptů, který vás za tři týdny, krok za krokem, provede po cestě k dosažení ideální váhy a jejímu udržení od Petra a Míši z Fitplan.cz. Vychutnejte si 3 vyvážená jídla na každý den s obsahem do 100 g sacharidů denně. Tahle kniha je podrobný návod na hubnutí, s jídelníčky a recepty na tři týdny

Asijský bůček

Suroviny v tomto receptu budou pro mnohé hodně exotické a může se zdát, že se k přípravě masa ani nehodí. Jakmile ale recept vyzkoušíte, budete příjemně překvapení. Výsledek je nad očekávání velmi „jedlý“ 😉 Detail receptu »

Panna cotta s kakaovým krémem

Tenhle recept se vám může hodit při přípravě vícechodového menu pro nějakou sváteční příležitost. Ne že si ho budete dělat každý den! 😉

Detail receptu »

Guacamole

Jednoduché, rychlé a taaaaak dobré – to je guacamole, typická mexická omáčka z avokáda. Hodí se skvěle nejen k masu, ale také jako dip k čerstvé zelenině. Detail receptu »

Křupavé tacos

Mexická kuchyně je založená na ingrediencích, jako jsou fazole, kukuřice a pšeničná či kukuřičná mouka na tortilly, nachos a tacos. Že ani jednu z těchto surovin nejíte? Nevadí. Poradím vám, jak na to 🙂 Detail receptu »

Kuřecí salát

Tenhle salát od mojí nevlastní babičky Anny u nás doma vážně milujeme! Podáváme ho už dlouhá léta jako tradiční předkrm na Štědrý večer. Příprava je velmi jednoduchá, vystačíte si s pár základními surovinami, ale výsledek je prostě super ❤️ Jen si dobře ohlídejte závěrečné dochucení. Jak se salát rozleží, všechny chutě se hodně zjemní. Detail receptu »

Kuřecí polévka s “celestýnskými” nudlemi

Tenhle recept není nutné nijak blíže představovat. Jedná se o jídlo, které se běžně připravuje v každé domácnosti. Pro mě osobně je to neodmyslitelná součást chladného zimního období, nebo dní, kdy na mě skočí nějaký potvora bacil. Není pak nic lepšího, než se zavrtat do deky, v ruce s hrnkem horké kuřecí polévky ❤️ Detail receptu »

Vepřové s cibulovým „zelím“ a dýňovými plackami

Snadno a jednoduše, bez zbytečných složitostí – i takový přístup může zaručit překvapivě dobré jídlo. Stačí pár základních surovin…

Detail receptu »

Kuřecí řízky a dýňový „bramborový“ salát

Vyhýbáte se mouce a bramborám? Nebo jen hledáte inspiraci na novou alternativu klasických řízků a bramborového salátu? Snadná pomoc, maso obalte v mandlích a parmazánu, salát připravte z dýně. Věřím, že budete velmi mile překvapeni. U nás doma se dýňový salát stal už štědrovečerní klasikou, která nesmí na stole chybět. Detail receptu »

Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0